dinsdag 25 augustus 2020

Save the date: Doing business with the Asian Development Bank: Webinar Waste

Save the date: Doing business with the Asian Development Bank: Webinar Waste

Wilt u meer weten over zakendoen met de Asian Development Bank (ADB) in de afvalverwerkingssector? Neem dan op dinsdag 22 september deel aan een ADB-webinar voor Nederlandse ondernemers.

Wij vertellen u meer over de ADB in de sector 'waste to energy & solid waste management' en wij geven een toelichting op ADB-procurement. Zo ontdekt u wat uw mogelijkheden zijn bij deze bank.

Lees verder

Webinar Zakendoen in Turkije

Doet u zaken in Turkije of bent u dit van plan? Of u heeft al de nodige ervaring op de Turkse markt en wilt die delen met collega-ondernemers en beleidsmakers? Doe dan mee met het webinar Zakendoen in Turkije op 17 september.

U hoort welke gevolgen het coronavirus tot nu toe heeft voor het zakendoen in Turkije. Ook hoort u welke ontwikkelingen en uitdagingen er zijn in de Turkse markt. Ervaren ondernemers en experts delen waardevolle informatie en tips. Doe hier uw voordeel mee en schrijf u in!

Lees verder

Voorkom een randvoorwaardenkorting GLB
Voorkom een randvoorwaardenkorting GLB

Ontvangt u subsidies uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB)? En wilt u een randvoorwaardenkorting voorkomen? Houd uw administratie dan goed bij en zoek uit welke voorwaarden voor u gelden. Wij hebben de 5 meest overtreden randvoorwaarden alvast op een rij gezet.

Lees verder

Opening inschrijving rundvlees september 2020

Nieuwsbericht 20.058 – In september kunt u invoercertificaten aanvragen voor diverse regelingen in de rundersector. Met een invoercertificaat kunt u rundvlees invoeren met een verlaagd of 0%-tarief.

Lees verder

Aanvragen invoerregelingen varkensvlees september 2020

Nieuwsbericht 20.059 - In september kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor verschillende invoerregelingen in de varkensvleessector.

Lees verder