woensdag 5 augustus 2020

Samsung strooit vandaag met nieuwe producten

Samsung strooit vandaag met nieuwe producten
Het wordt een grote dag voor Samsung, dat later vandaag een groot aantal nieuwe producten aankondigt met de Galaxy Note […]
Lees verder

Ruim 60 miljoen abonnees voor Disney Plus
Disney Plus heeft wereldwijd inmiddels 60,5 miljoen betalende abonnees. Dat maakte CEO Bob Chapek gisteren bekend bij de presentatie van de kwartaalcijfers.
Lees verder

DHL gaat als een speer 'ondanks corona'
Net als veel andere bezorgdiensten zoals PostNL heeft ook DHL een opvallend goed kwartaal afgesloten, waarin de omzet 3,1 procent steeg naar 16 miljard euro. 'Ondanks corona', voegt DHL er aan toe.
Lees verder

E-commerce Ahold Delhaize dit jaar naar 7 miljard euro, 4400 nieuwe partners voor bol
E-commerce bij Ahold Delhaize, moederbedrijf van bol.com, passeert dit jaar de 7 miljard euro. De retailer verwacht het record op basis van de groei van het handelsvolume in het afgelopen kwartaal van maar liefst 77,6 procent.
Lees verder

Meesterbrein achter Twitter hack ontkent
De 17-jarige jongen uit Florida die wordt gezien als het brein achter de veelbesproken Twitter hack, ontkent iedere betrokkenheid.
Lees verder

Einde voor betaalkaart Boon van failliet Wirecard
Het faillissement van de Duitse betaalverweker Wirecard heeft ook gevolgen voor de virtuele credit card Boon die werkte met Apple Pay en Google Pay. De kaart wordt in oktober stopgezet.
Lees verder

Britse toezichthouder akkoord met belang Amazon in Deliveroo
De Britse Autoriteit Consument & Markt ziet geen bezwaar meer tegen het belang van 16 procent dat Amazon heeft in de bezorger Deliveroo. Toezichthouder CMA sluit daarmee 15 maanden onderzoek af.
Lees verder

'Afwijzing Privacy Shield vergt onmiddelijke actie'
De EDPB, de Europese gegevensbeschermingsautoriteit, zegt dat bedrijven direct hun databeleid moeten aanpassen nu Privacy Shield-overeenkomst met de VS ongeldig […]
Lees verder

HubSpot: Nederland scoort beter met verkoopconversie
Nederlandse bedrijven zagen als gevolg van de coronacrisis de handel tussen maart en mei aanzienlijk teruglopen, maar in juni deed Nederland het beter dan andere markten, waaronder de VS en het Verenigd Koninkrijk, door een hogere conversie. Dat blijkt uit een analyse van verkoopplatform HubSpot.
Lees verder