maandag 24 augustus 2020

‘Pure players bieden beste online klantervaring’

'Pure players bieden beste online klantervaring'
De beste klantervaring vind je grote internationale webshops als Coolblue, Zalando en bol.com, zo blijkt uit onderzoek van AGConsult. Dat bureau vroeg 642 Belgische consumenten naar hun ervaringen.
Lees verder

Carwash Club claimt primeur met volledig geautomatiseerde wasstraat
Carwash Club uit Arnhem claimt een nieuw concept binnen de wereld van autowasstraten. De Carwash Club is namelijk een volledig geautomatiseerde wasstraat die gebruikmaakt van kentekenherkenning.
Lees verder

Apple breidt reparatieprogramma uit naar Macs
Apple heeft het programma voor externe reparatiebedrijven uitgebreid. Dit programma beperkte zich steeds tot de reparatie van iPhones, maar dat is nu uitgebreid naar Mac-computers.
Lees verder

Delivery Hero vervangt Wirecard in DAX
Terwijl de failliete betaalverwerker Wirecard 24 augustus uit de DAX verdwijnt, verwelkomt de korf met 30 Duitse steraandelen van de Frankfurter Wertpapierbörse een nieuwkomer: maaltijdbezorger Delivery Hero. Die heeft in eigen land echter nauwelijks activiteiten.
Lees verder

'VK ziet af van techbelasting'
De Britse Minister van Financiën Rushi Sunak ziet een belasting voor grote techbedrijven zoals Facebook en Google niet meer zitten. Volgens de Mail on Sunday levert het te weinig op.
Lees verder

TakeAway.com maakt beursblunder met foute cijfers
Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl, heeft in het recente kwartaalbericht verkeerde winst- en verliescijfers gepresenteerd.
Lees verder

Merkle nieuwe digitale partner Perry Sport
Merkle wordt de digitale partner van Perry Sport. De bedoeling is om de positie als omnichannel retailer nog verder te verstevigen met behulp van digitale marketing.
Lees verder

Internetklant lokt investeerders naar offline supermarkten
Grote supermarktgebouwen zijn voor investeerders weer glimmende, aantrekkelijke objecten geworden door het coronavirus. De huurders, retailers, gebruiken die vele ruimte steeds meer voor fulfillment van de online orders die ze ontvangen.
Lees verder

Veteraan Jeff Wilke weg bij Amazon
Amazon-veteraan Jeff Wilke, ooit gezien als de opvolger van Jeff Bezos als CEO, verlaat het bedrijf. Dave Clark gaat hem vervangen.
Lees verder