woensdag 26 augustus 2020

Payconiq introduceert automatisch loyaltypunten sparen bij contactloze QR-betalingen

Payconiq introduceert automatisch loyaltypunten sparen bij contactloze QR-betalingen
Payconiq en ippies maken naar eigen zeggen betalen en sparen leuker, gemakkelijker én voordeliger voor de mobiele betaler. Met de integratie van het 'snelste online spaarprogramma' van Nederland in de Payconiq-app gaat een langgekoesterde wens van beide partners in vervulling.
Lees verder

Google lanceert zoekmachine voor vacatures in Nederland
Google Nederland lanceert in de loop van volgende week Google for Jobs op de lokale markt. Daar zijn honderdduizenden vacatures te vinden van partijen als Randstad, Monsterboard, DPG en Rijksoverheid.
Lees verder

Apple wilde betaaloptie in gratis app WordPress
Volgens WordPress werd zijn iOS app lange tijd niet bijgewerkt tenzij er een betaalmogelijkheid voor Apple zou worden toegevoegd en Apple 30 procent commissie kon incasseren.
Lees verder

Grote ontslagronde bij BNR
Twintig van de 52 medewerkers van radiozender BNR verliezen hun baan als gevolg van kostenbesparende ontslagronde.
Lees verder

Smartphonemarkt krijgt fikse klappen
De verkoop van smartphones is in het tweede kwartaal flink ingezakt. Wereldwijd werden volgens Gartner 295 miljoen smartphones verscheept, 20,4 procent minder dan een jaar geleden. Gedwongen winkelsluitingen als gevolg van corona zijn de belangrijkste oorzaak.
Lees verder

Corona brengt webshops nieuwe, terugkerende klanten
Tijdens de lockdown ontdekten veel Nederlanders nieuwe online webwinkels en diensten of maakten zij weer gebruik van diensten waar zij vóór de lockdown mee waren gestopt.
Lees verder

Legendarische muziekdienst Napster alweer verkocht
De ooit roemruchte muziekdienst Napster, twintig jaar geleden nog grotendeels illegaal, is voor 70 miljoen dollar in handen gekomen van het Britse MelodyVR.
Lees verder

Investeringen stuwen omzet Salesforce
De koers van het aandeel Salesforce schoot gisteren 14 procent omhoog na beter dan verwachte kwartaalcijfers. Zo was de omzet niet de door analisten ingeschatte 4,9 miljard, maar 5,1 miljard over het tweede kwartaal.
Lees verder

Online event Emerce Recruitment in teken van corona
Emerce pakt de draad van zijn congressen weer op met een onlineversie van Emerce Recruitment op 3 september. Er zijn sprekers van Hunkemöller, Achmea, Kaliber, Vattenfall en Rijkswaterstaat. Thema: recruitment in coronatijd.
Lees verder