woensdag 5 augustus 2020

Nieuw groeigeld voor Recruit Robin

Nieuw groeigeld voor Recruit Robin
De Utrechtse startup Recruit Robin heeft groeigeld opgehaald bij drie informal investors, onder wie Funda CEO Quintin Schevernels.
Lees verder

Google: Nog weinig AI in bedrijfsprocessen cloudklanten
Bij producten op de consumentenmarkt gebruikt Google al vaak kunstmatige intelligentie. Taal- en beeldherkenning bijvoorbeeld. Op de zakelijke markt, in Google Cloud, valt nog veel te winnen.
Lees verder

Massa-ontslag bij Booking.com, kwart van personeel moet weg
Booking.com gaat tot een kwart van al zijn werknemers ontslaan om de coronacrisis het hoofd te bieden. Dat heeft de topman Glenn Fogel dinsdagochtend gemeld aan het personeel.
Lees verder

Winkelstraat.nl veert op dankzij corona
Door de coronacrisis verkocht fashionplatform Winkelstraat.nl in de maanden maart en april zestig tot tachtig procent meer vergeleken met het jaar ervoor. Dat vertellen de oprichters Joost van der Veer en Maurits de Gier aan RetailTrends.
Lees verder

EU onderzoekt overname Fitbit door Google
De Europese Commissie gaat zoals verwacht een onderzoek instellen naar de overname van fitnesstrackermaker Fitbit door Google.
Lees verder

Nieuwe iMac met verbeterde HD cam
Apple heeft eindelijk weer eens een gloednieuwe iMac aangekondigd, maar het ontwerp verschilt nauwelijks van de voorgaande modellen, al zit wel wel een verbeterde processor in.
Lees verder

Greg Jozwiak nieuwe marketingbaas van Apple, Phil Schiller Apple Fellow
Marketingdirecteur Phil Schiller krijgt een een nieuwe rol binnen Apple als Apple Fellow. Hij wordt opgevolgd door Greg Jozwiak.
Lees verder

Activision Blizzard verslaat verwachtingen
Gamebedrijf Activision Blizzard presenteerde vanavond beter dan verwachte kwartaalcijfers. De omzet van 1,9 miljard was veel hoger dan de 1,6 miljard waarmee analisten rekening hadden gehouden.
Lees verder

Een Amerikaans verbod op TikTok is niet zo simpel
Met de bizarre eis dat de Amerikaanse schatkist een percentage van het overnamebedrag van TikTok krijgt, zou president Trump wel eens de onderhandelingen tussen Microsoft en de Chinese TikTok eigenaar ByteDance kunnen torpederen. En ook de dreiging van een ban is minder eenvoudig als het lijkt.
Lees verder