maandag 24 augustus 2020

Marilou van Doorn nieuwe COO van Leaseweb

Marilou van Doorn nieuwe COO van Leaseweb
Hostingaanbieder Leaseweb heeft Marilou van Doorn als Chief Operations Officer (COO) van Leaseweb Global benoemd. In haar nieuwe rol gaat Van Doorn de operationele processen voor de hele productportfolio van Leaseweb versterken.
Lees verder

Fraudehelpdesk: Nieuwe variant phishing via Marktplaats
Oplichters hebben weer iets nieuws bedacht om verkopers op Marktplaats te misleiden, waarschuwt de Fraudehelpdesk. Met een smoes over een 'verzendlabel' worden verkopers naar een phishingwebsite geleid.
Lees verder

Phishingaanvallen steeds meer gericht op kleine bedrijven
Phishingaanvallen richten zich steeds vaker op kleinere bedrijven, maar ook de uitbraak van COVID-19 heeft geleid tot nieuwe pishingtactieken, aldus online beveiliger Kaspersky in zijn nieuwe spam- en phishingrapport over het tweede kwartaal van 2020.
Lees verder

Uitgevers willen betere voorwaarden Apple News
Nadat verschillende bedrijven klaagden over de commissies die Apple rekent over transacties binnen de App Store, willen grote nieuwsuitgevers betere voorwaarden voor deelname aan Apples News dienst.
Lees verder

Action test Click & Collect in Antwerpse winkels
Action start in vijf winkels in de regio Antwerpen met Click & Collect. Klanten die voor 17.00 uur bestellingen plaatsen, kunnen die de volgende dag ophalen in de winkel.
Lees verder

Infographic: Apple 2 biljoen waard
Techreus Apple passeerde afgelopen week op de beurs in New York een waarde van meer dan 2 biljoen dollar, oftewel 2000 miljard dollar. Het is het eerste Amerikaanse bedrijf dat deze mijlpaal bereikt. Alleen de Saudische staatsoliemaatschappij Saudi Aramco haalde eerder (tijdelijk) een hogere beurswaarde. In deze infographic de opwaartse lijn naar het beusrecord.
Lees verder

Patrick Kerssemakers (Dutch Founders Fund): 'De kernwaarden van fonQ drijven mij nog steeds'
Begin dit jaar schudde Patrick Kerssemakers, ooit oprichter van fonQ, de jas van informal investor van zich af. De vrije rol was hem te vrij geworden, dus richtte hij met medeondernemers Dutch Founders Fund op. "Voor dit vak zijn geen opleidingen."
Lees verder

Hashtag al dertien jaar oud
Twitter vierde zondag de dertiende verjaardag van de #hashtag. In de afgelopen jaren groeide het welbekende 'hekkie' uit tot wereldwijd fenomeen.
Lees verder

TikTok vecht maandag decreet Trump aan
TikTok vecht waarschijnlijk vandaag al het decreet van Trump aan dat Amerikaanse bedrijven verbiedt om zaken te doen met moedermaatschappij ByteDance. TikTok had dat voornemen al eerder aangekondigd.
Lees verder