maandag 31 augustus 2020

Experiment deelfiets en deelscooter in Amsterdam

Experiment deelfiets en deelscooter in Amsterdam
Tot eind 2020 worden 1400 deelfietsen en 700 deelscooters geplaatst in Amsterdam als experiment. De gemeente verleent aan vier partijen […]
Lees verder

Talpa Network lanceert creatieve hub voor mediabureaus en adverteerders
Talpa Network heeft zijn creatieve afdelingen, onder andere LINDA.hetbureau en het vorig jaar aangetrokken Brand New Telly, samengevoegd tot het Bureau. Het nieuwe creatieve powerhuis gaat (onder de vleugels van Talpa Media Solutions) zowel mediabureaus en adverteerders als de eigen mediamerken bedienen.
Lees verder

Binnenkort volledige webwinkel Bauhaus
Bouwmarkt Bauhaus rolt komend halfjaar zijn 'full commerce webshop' uit. Dat vertelt algemeen directeur Herwin Oost aan RetailTrends.
Lees verder

Triller claimt bod op TikTok
TikTok rivaal Triller heeft samen met investeerder Centricus Asset Management een bod uitgebracht van 20 miljard dollar op de Amerikaanse activiteiten van ByteDance, het Chinese moederbedrijf van TikTok.
Lees verder

Nieuwe campagne voor premiumcontent Zalando
Het premiumassortiment van Zalando met 260 merken krijgt een nieuwe naam Designer. Ook wordt een nieuwe marketingcampagne gestart rond real life luxury.
Lees verder

Hamburg IT-hoofdstad van Duitsland
Hamburg is de IT-hoofdstad onder de Duitse deelstaten. In de noordelijke metropool is er sprake van 4200 IT-banen per 100.000 werknemers.
Lees verder

Baden-Württemberg krijgt innovatiepark voor kunstmatige intelligentie
De Duitse staat Baden-Württemberg wil een innovatiepark voor kunstmatige intelligentie bouwen, al is nog niet duidelijk waar het precies zal komen.
Lees verder

Bol.com naar Brussel en Wallonië
Bol.com brengt een Franstalige app uit voor potentiële klanten in Brussel en Wallonië. De site blijft wel enkel in het Nederlands beschikbaar. Het aantal aangesloten verkopers steeg afgelopen maanden tot dertigduizend.
Lees verder

Omzet Snakeware +20%, richting drie miljoen euro
Digitaal bureau Snakeware zag de omzet in het eerste halfjaar van 2020 met twintig procent toenemen. Komende tijd richt het zich op het prominenter neerzetten van zijn zelfontwikkelde contentmanagementsysteem (CMS).
Lees verder