vrijdag 7 augustus 2020

CES Unveiled Amsterdam - Tech Solutions for Global Challenges

CES Unveiled Amsterdam - Tech Solutions for Global Challenges

Hoe bieden we technologische oplossingen voor wereldwijde uitdagingen? Denk mee tijdens het 2-daagse evenement CES Unveiled Amsterdam. U kunt deelnemen in de Beurs van Berlage (Amsterdam) of online.

CES Unveiled Amsterdam biedt techbedrijven en innovatieve start-ups een internationaal platform om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het thema 'Tech Solutions for Global Challenges' gaat over de kracht van technologie in tijden van crisis.

Lees verder

5 ondernemers aan de slag met COVID-19 aanpak in Afrika

5 ondernemers gaan hun innovaties die bijdragen aan de ondersteuning van de COVID-19-aanpak in Afrika verder uitwerken. Zij doen dit in samenwerking met partijen in Ethiopië, Mozambique en Oeganda.

Lees verder

Webinar 'Zo schaal je met SET-subsidie e-health bij jouw zorgorganisatie op'

Bent u aanbieder of inkoper van ondersteuning of zorg en wilt u een e-health toepassing opschalen en borgen? Dan is de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) misschien iets voor u. Aanvragen kan tot en met 2021 en er is nog genoeg budget beschikbaar.

Laat u tijdens dit gratis online webinar informeren over wat de SET is, wat de voordelen van de regeling zijn en hoe u een aanvraag samen met uw zorginkoper indient.

Sprekers tijdens de bijeenkomst zijn:

Lees verder

Levensloopbestendige woonzorgaccommodatie met SWZ

Op eigen grond een woonzorgaccommodatie realiseren met seniorenpluswoningen én een ontmoetingsruimte. Dat is de ambitie van verzorgingshuis La Providence in Grubbenvorst. Het plan is levensloopbestendige appartementen in te richten voor senioren met zorgvraag en binding met Grubbenvorst en omstreken. Onlangs kreeg La Providence subsidie vanuit de Stimuleringsregeling Wonen en Zorg (SWZ). Dit maakte een onderzoek in de initiatieffase mede mogelijk.

Lees verder

Geef veranderingen in vanggewassen EA op tijd door

Heeft u als landbouwer uw ecologisch aandachtsgebied (EA) ingevuld met vanggewassen na de hoofdteelt? Veranderingen in die vanggewassen geeft u door tot en met 15 oktober in de Gecombineerde opgave.

Lees verder