maandag 27 juli 2020

Zakelijke markt KPN onder druk door corona

Zakelijke markt KPN onder druk door corona
Ook KPN merkt de gevolgen van de coronacrisis, zij het voornamelijk in de zakelijke markt. De omzet ging met 4,9 licht omlaag naar 1,2 miljard euro tegen 1,3 miljard een jaar terug. De nettowinst daalde 5,4 procent naart 135 miljoen.
Lees verder

Ster lokt adverteerders met fikse najaarskortingen
Ster wil de komende maanden adverteerders zien binnen te halen met wat het noemt een nieuw 'najaarsaanbod', waarbij bedrijven die een kwart van hun tv- en radiocampagnes bij de publieke omroep toezeggen 10 procent minder betalen.
Lees verder

Bunq gaat hypotheken aanbieden
Onlinebank Bunq gaat iets meer op een traditionele bank lijken met de introductie van een hypotheekproduct.
Lees verder

Unilever en Fiskars gaan online premium giftsets aanbieden
Unilever gaat samen met Fiskars en PostNL premium giftsets aanbieden. De giftsets kunnen worden samengesteld met producten van Unilever en artikelen uit het home & living assortiment van Fiskars, bekend van de merken Iittala, Wedgwood, Royal Doulton en Fiskars.
Lees verder

SAP brengt Qualtrics naar de beurs
Het Duitse softwarebedrijf SAP, gespecialiseerd in enterprise resource planning software (ERP), brengt zijn Amerikaanse dochter Qualtrics naar de beurs.
Lees verder

CEO's Amazon, Apple, Facebook, Google getuigen woensdag
Jeff Bezos, Tim Cook, Mark Zuckerberg en Sundar Pichai verschijnen aanstaande woensdagavond voor een juridisch onderzoekscomité van het Amerikaanse parlement. De commissie onderzoekt misbruik van marktmacht door de concerns en wil antwoorden uit eerste hand.
Lees verder

Dronehub wil vluchten over langere afstanden
De DroneHub Groningen Airport Eelde (DHG) vraagt minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat om meer ruimte voor experimenten met drones en duurzame luchtvaart in het Noorden.
Lees verder

Youfone betreedt de zakelijke markt met overname Datri
Het Rotterdamse Youfone heeft een belang genomen in zakelijke telecomdienstverlener Datri. De keuze past volgens Youfone bij de strategie om innovatieve en slimme diensten in de zakelijke markt te introduceren.
Lees verder

Meer dan een miljoen bezoekers aan virtueel Tomorrowland
Dancefestival Tomorrowland is afgelopen weekend als videostream gehouden en trok in die vorm, verspreid over de continenten, al meer dan een miljoen streamkijkers. Optredens van DJ's als David Guetta en Charlotte de Witte zijn komende weken tegen betaling nog terug te kijken.
Lees verder