maandag 27 juli 2020

Vlaamse videodienst Stevie stopt na zeven jaar

Vlaamse videodienst Stevie stopt na zeven jaar
De allereerste Vlaamse videodienst Stievie stopt na zeven jaar. Nieuwe gebruikers kunnen vanaf nu al geen abonnement meer aansluiten, bestaande […]
Lees verder

Europa: Google moet Fitbit-data delen met derden
De Europese Commissie wil dat Google gebruikersdata van Fitbit-klanten met derde partijen deelt en zelf terughoudend is met intern gebruik. Anders zou de Fitbit-overname rood licht kunnen krijgen.
Lees verder

Oprichters Soundcloud aan de slag met e-bikes
De oprichters van de Berlijnse muziekstreaming-app Soundcloud lanceren een nieuwe startup rond e-bikes. Het durfkapitaalfonds BlueYard heeft de eerste 4,4 miljoen euro verschaft.
Lees verder

Infographic: de 3D printer in het bedrijfsleven
Uit onderzoek van Reichelt blijkt dat 3D-printen breed geaccepteerd wordt als technische standaard voor bedrijven. 79 procent van de bedrijven maakt gebruik van 3D-printen en 58 procent beschikt over eigen 3D-printapparatuur. 3D-printen wordt het meest gebruikt voor het ontwikkelen van prototypen. 84 procent van de respondenten gaf aan dat hun bedrijf 3D-printen hiervoor gebruikt.
Lees verder

Hands-on: Sonos Move in stereo
Hoewel de Sonos Move op foto's voornamelijk buiten naast een zomers drankje aan het zwembad wordt afgebeeld, hoeft-ie het huis natuurlijk niet te verlaten. Niet dat hij niet tegen een stootje kan, of bang is voor een spettertje water, nee, daar is een andere reden voor.
Lees verder

Bart Voorn (Ahold Delhaize): 'Crisis zorgt voor impuls AI en robotica'
Met het AI for Retail (AIR) Lab wil Ahold Delhaize de vaardigheden in kunstmatige intelligentie en robotica uitbreiden. "We zoeken altijd naar waarde voor het businessmodel", aldus Bart Voorn, Director Data, AI en Robotics.
Lees verder

Kritiek op haperende Duitse corona-app steeds luider
Na de technische problemen met de Duitse Corona Warning-app op Android- en iOS-smartphones wordt de kritiek op de federale overheid steeds luider.
Lees verder

TikTok verdeelt 200 miljoen dollar onder opkomende 'creators'
TikTok zet in Amerika 200 miljoen dollar apart om opkomende sterren aan zijn platformen verbonden te houden. Het geld wordt gebruikt als een soort salaris voor het werk van de creators. In China geeft het bedrijf ook workshops om techniek te verbeteren. Onduidelijk is of Amerika die ook krijgt.
Lees verder

Vodafone brengt telecommasten naar de beurs
Vodafone Group is van plan om zijn netwerk van telecommasten begin 2021 naar de beurs te brengen onder de naam Vantage Towers.
Lees verder