woensdag 15 juli 2020

Uber betreedt Japanse taximarkt ondanks verbod

Uber betreedt Japanse taximarkt ondanks verbod
Het is Uber toch gelukt om de Japanse markt te betreden, zij het dankzij een samenwerking met partners. Eerder gold een verbod op de app.
Lees verder

Merk Saturn verdwijnt in Oostenrijk
Het merk Saturn verdwijnt in Oostenrijk, de winkels krijgen Mediamarkt als naam. In Duitsland blijft alles zoals het is.
Lees verder

Goedkoper Videoland krijgt reclame
RTL's Videoland gaat over van één naar drie streamingabonnementen. De goedkoopste variant gaat vijf euro per maand kosten en zal reclameblokken bevatten.
Lees verder

Meer keuzevrijheid en gebruiksgemak bij nieuwe versie tv-dienst T-Mobile
T-Mobile lanceert een verbeterde versie van zijn tv-dienst T-Mobile TV, waarmee de consument volgens het bedrijf meer keuzevrijheid en gebruiksgemak ervaart.
Lees verder

Fietsenwinkel.nl richt zich op fysieke verkoop e-bikes
Fietsenwinkel.nl wil zich na de afsplitsing van moederbedrijf International Bike Group exclusief richten op de verkoop en onderhoud van e-bikes. Daarin spelen de twaalf fysieke winkels een cruciale rol.
Lees verder

Flipkart breidt modebelangen uit
Flipkart, dat concurreert met Amazon in India, stort zich op de modesector met een investering van 35 miljoen dollar in Arvind Fashions.
Lees verder

HelloFresh verwacht hogere omzet en winst
Maaltijdboxbezorger HelloFresh geeft een omzet- en winstwaarschuwing af aan de financiële markt. De resultaten liggen aanzienlijk hoger dan wat de markt verwacht.
Lees verder

bol.com meldt datalek aan Autoriteit Persoonsgegevens
Bij bol.com zijn wekenlang adressen zichtbaar geweest van 9000 gebruikers. De adressen van particuliere verkopers van boeken en andere tweedehands spullen waren voor iedereen inzichtelijk. Dat meldt het AD vanavond.
Lees verder

Meer onderzoek nodig naar overname Corendon door Sunweb
Er is meer onderzoek nodig naar de gevolgen voor de concurrentie van de overname van Corendon door Sunweb. Daarom mag Sunweb Corendon nog niet overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten.
Lees verder