dinsdag 7 juli 2020

Swapfiets breidt uit naar Londen, Milaan en Parijs

Swapfiets breidt uit naar Londen, Milaan en Parijs
Swapfiets breidt nog dit jaar uit naar Londen, Milaan en Parijs. Tegelijkertijd voegt het Nederlandse bedrijf, dat bekend is van het fietsabonnement met de blauwe voorband, nieuwe elektrische vervoersmiddelen toe aan het abonnementsmodel.
Lees verder

Rechter: Netflix voldoet aan online contactmogelijkheid klanten
Netflix hoeft geen dwangsom te betalen aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Dat heeft de rechter bepaald.
Lees verder

PostNL test elektrische transportfiets in Nijmegen
In Nijmegen is vandaag een proef gestart met een nieuw type elektrische fiets voor het emissievrij bezorgen van pakketten in de binnenstad. Na september wordt het project van PostNL en fabrikant Fulpra geevalueerd met het oog op uitbreiding.
Lees verder

Picnic koerst op half miljard jaaromzet
De maandomzet van online supermarkt Picnic is afgelopen halfjaar met ongeveer zestig procent gestegen. Bij het huidige verkoopcijfers van veertig miljoen euro per maand koerst het op een jaaromzet van een half miljard euro.
Lees verder

Ook TP Vision (Philips TV & Sound) komt niet naar IFA 2020
TP Vision, het bedrijf achter Philips TV & Sound, is na Samsung het tweede bedrijf dat wegblijft van de elektronicabeurs IFA 2020 in september. Net als Samsung introduceert het merk een nieuwe reeks tv- en audioproducten tijdens een exclusief Online Launch Event via een persoonlijk digitaal platform.
Lees verder

Buitenreclame exploitant JCDecaux biedt meer inzicht in bezoekersverkeer
Buitenreclame exploitant JCDecaux maakt het per 1 juli mogelijk meer inzicht te krijgen in het verkeer rondom zijn digitale schermen. Daartoe werkt het bedrijf samen met Resono.
Lees verder

'Facebook moet gebruikers compenseren voor het schenden van hun privacy'
Facebook moet gebruikers in Nederland compenseren voor het schenden van hun privacy. Dat vinden de Consumentenbond en Data Privacy Stichting (DPS). De partijen hebben Stichting Facebook gedagvaard. 'Gedupeerden' kunnen zich bij de zaak aansluiten.
Lees verder

'Marketeers niet klaar voor volgende digitale stap'
Slechts een op de vijf marketingteams hebben alle cruciale digitale expertises in huis. De rest huurt dat in, al wil een aanzienlijk deel die vaardigheden liever insourcing. De grootste drempel: gebrek aan mensen en kennis binnenshuis.
Lees verder

TikTok staakt diensten in Hong Kong na veiligheidswet
TikTok staakt zijn diensten in Hong Kong nu China de stad een nieuwe veiligheidswet heeft opgelegd.
Lees verder