donderdag 2 juli 2020

Subsidie voor minder fijnstof in pluimveestallen is open

Subsidie voor minder fijnstof in pluimveestallen is open

Installeert u een nieuwe techniek in uw pluimveestal? En zorgt deze voor minder fijnstof in de stal ? Vraag hiervoor nu de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen aan.

Lees verder

Webinar subsidie voor minder fijnstof in pluimveestal

Heeft u interesse in de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen? Volg dan op 14 juli ons interactieve webinar, gewoon vanaf uw eigen computer. Onze sprekers vertellen u meer over de voorwaarden, mogelijkheden en het aanvraagproces.

Onderwerpen en sprekers

Tijdens het webinar praten onze sprekers u bij over de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen. Welke voorwaarden gelden voor de aanvraag? En waar moet u op letten? Ook kunt u zelf vragen stellen tijdens het webinar.

Dit zijn de sprekers:

Lees verder

Mest sinds 1 juli vernieuwd op onze website

Sinds 1 juli is alles over mest op onze website vernieuwd. Door deze nieuwe indeling kunt u informatie sneller vinden en makkelijker gebruiken.

Lees verder

Webinar The European Green Deal Call - Kansen voor Onderzoek en Innovatie

In september is de lancering van de Horizon 2020 call 'European Green Deal Call' voor onderzoek en innovatieprojecten! Een unieke kans voor de ontwikkeling van projecten die bijdragen aan een duurzamer, schoner, veiliger en gezonder Europa. Wilt u hier alles over weten? Volg dan het webinar The European Green Deal Call - Kansen voor Onderzoek en Innovatie. 

In totaal komt er € 1 miljard beschikbaar voor projecten rond de thema's klimaatverandering, circulariteit, energie, mobiliteit, voedsel, biodiversiteit, minder vervuiling en burgerbetrokkenheid.

Lees verder

Expertteam Woningbouw heeft meer gemeenten geholpen

Het Expertteam Woningbouw heeft in 2019 meer vragen ontvangen dan in 2018. Het aantal vragen nam toe van 57 in 2018 naar 67 in 2019.

Lees verder