vrijdag 3 juli 2020

Sprout: Zo presenteer jij online als een pro

Zo presenteer jij online als een pro
Een presentatie op afstand vraagt om minder tekst, maar juist meer slides, legt Sprout-expert Serge van Rooij uit. Hier moet je op letten als je een onlinepresentatie maakt.
Lees verder

Bunq kostte Ali Niknam al 75 miljoen; reclameverbod VanMoof maakt ook Fransen boos
Ondernemersnieuws: Ali Niknam blijft geld pompen in Bunq, ook Frankrijk maakt zich boos over het verbod op 'autovijandige' commercial van VanMoof en Wirecard verdiende goed aan schimmige pornosites.
Lees verder

Catawiki-oprichters blazen platform met 350.000 verzamelaars nieuw leven in
Catawiki-oprichter RenĂ© Schoenmakers duikt na zijn onlangs opgestarte nieuwe startup Vipio weer op een nieuwe uitdaging. Samen met co-founder Marco Jansen neemt hij de online catalogus en marktplaats over waar Catawiki 12,5 jaar geleden mee begon.
Lees verder

Seattle Playbook helpt je op weg in de stad van Amazon en Microsoft
Naast steden als San Francisco en New York ontpopt ook Seattle zich tot een magneet voor innovatieve bedrijven. Om Nederlandse ondernemers wegwijs te maken heeft het Nederlandse consulaat aan de Amerikaanse westkust met een Seattle Playbook gelanceerd. 
Lees verder

Zo word je succesvol in Seattle, de stad van Amazon en Microsoft
Naast steden als San Francisco en New York ontpopt ook Seattle zich tot een magneet voor innovatieve bedrijven. Om Nederlandse ondernemers wegwijs te maken, heeft het Nederlandse consulaat aan de Amerikaanse westkust met een Seattle Playbook gelanceerd. 
Lees verder

Deze startup verovert Nederland met een plasticvrije shampoo in vaste vorm
De broers Marcel (31) en Marco Koers (25) van Startup van de Week HappySoaps maken plasticvrije shampoo's in in vaste vorm. Ze willen de cosmetische industrie bewegen richting een plasticvrije productie. 'We vechten tegen de multinationals.'
Lees verder

Catawiki leent 7 miljoen; Swapfiets duikt op e-step
Ondernemersnieuws: Catawiki leent 7 miljoen om coronakans te pakken, Swapfiets stapt op e-steps en incubator zoekt nieuwe Beyond Meat.
Lees verder

6 dingen die je als retailer moet weten over betalen met QR-code
Even de fotofunctie van je telefoon op een QR-code richten en... hoppa! Er is betaald. Steeds meer Nederlanders gebruiken een QR-code en hun mobiel om boodschappen, kleding en andere producten mee af te rekenen. Het is een trend die je als retailer niet kan negeren. 
Lees verder