maandag 27 juli 2020

Sprout: 'Temper-oprichter Paul Eggink op non-actief gezet'

'Temper-oprichter Paul Eggink op non-actief gezet'
Paul Eggink, de oprichter van freelanceplatform Temper, is op non-actief gesteld door de raad van commissarissen. Dat meldt Quote donderdag op gezag van 'meerdere bronnen'.  
Lees verder

Uitstel van betaling voor Taxi2Airport, dat vorig jaar nog twee miljoen euro ophaalde
Taxi2Airport, een startup die een jaar geleden nog twee miljoen euro ophaalde bij het investeringsfonds van Pieter Schoen en Han de Groot, verkeert in surseance van betaling. Daarmee lijkt de coronapandemie een nieuw slachtoffer te maken in de reiswereld.
Lees verder

Uitstel van betaling voor Taxi2Airport; Erotiekhandel EDC Retail steekt miljoenen in groei
Ondernemersnieuws: Taxi2Airport op rand van afgrond, EDC Retail blijft doorgroeien en Temper zet CEO Paul Eggink op non-actief.
Lees verder

Hoe online gaming uitgroeide tot een miljardenindustrie
Online games zijn een goudmijn voor spellenmakers, uitgevers en e-sports-teams. Dankzij smartphones en 5G is de groei er nog lang niet uit.
Lees verder

Wat voor bedrijven zorgen voor de energie van morgen?
Als er voor ondernemers nog ergens één interessant gebied is, dan is het wel in de energietransitie. De opgave is groot, en dus ook de kansen. De New Energy Challenge is een van de vele initiatieven om ideeën op dit terrein te stimuleren en verder te brengen. Om wat voor bedrijven gaat het daarbij? En hoe ziet hun toekomst eruit? Een kleine greep.
Lees verder

Nederlandse step-startup Dott slaat grote slag in Parijs
De in Amsterdam gevestigde step-startup Dott heeft in Parijs een belangrijke slag geslagen. Dankzij een gewonnen tender mag het bedrijf van Maxim Romain en Henri Moissinac ruim twee keer zoveel e-steps neerzetten in de voor e-stepbedrijven grootste markt ter wereld.
Lees verder

Bunq wordt hypotheekverstrekker; SuitSupply groeide hard (pre-corona)
Ondernemersnieuws: Bunq stapt in hypotheken, omzet SuitSupply steeg vorig jaar 16 procent en werkgeversorganisaties waarschuwen voor oplaaiend virus.
Lees verder

'Hire fast, fire faster' is de gevaarlijkste startup-mantra, deze berekening bewijst waarom
Het bouwen van een team zou nooit moeten draaien om snelheid, waarschuwt Sprout-expert Charlotte Melkert (Equalture). Want dat zorgt voor veel kostbare mishires.
Lees verder