dinsdag 21 juli 2020

Sprout: Nibud waarschuwt tegen Britse loonvoorschieter; 3 miljoen voor onbemande supermarkt

Nibud waarschuwt tegen Britse loonvoorschieter; 3 miljoen voor onbemande supermarkt
Ondernemersnieuws: Nibud niet blij met komst loonvoorschieter Wagestream, zelfbedieningswinkel Wundermart scoort 3 miljoen euro en horeca daagt staat voor de rechter om coronaregels.
Lees verder

Zo blijf je productief als je thuis werkt
Thuiswerken heeft vele voordelen, maar dat maakt een thuiskantoor niet automatisch tot de ideale werkplek. Met deze tips zorg je dat je productviteit niet op een laag pitje komt te staan.
Lees verder

Britten starten rechtszaak tegen Uber in Amsterdam; Unilever pas terug naar Facebook bij onafhankelijk toezicht
Ondernemersnieuws: Britse chauffeurs dagen Uber in Nederland, Unilever eist extern toezicht op Facebook en beurs-app Bux breidt uit naar Frankrijk.
Lees verder

Hoe Emile Kalis (Identiy Games) vanuit Seattle de Amerikaanse markt bespeelt
Emile Kalis maakte zijn Rotterdamse spellenmaker Identity Games groot in de VS. De ondernemer vertelt hoe hij dat vanuit Seattle klaarspeelde.
Lees verder

Waarom ondernemer Pierre Karsten de demonstrant steunt die werd weggesleurd door de beveiligers van Thierry Baudet
Met zijn stichting tegen maatschappelijk onrecht financiert ondernemer Pierre Karsten een procedure tegen Thierry Baudet en Forum voor Democratie, omdat beveiligers van die partij vorige maand een demonstrant fysiek aanpakten. 'Dit soort zaken mag je maatschappelijk gezien niet laten passeren', zegt de man die bekend werd met mediabedrijf Boomerang.
Lees verder

Zo vecht Atilay Uslu voor het voortbestaan van zijn Corendon
Het reisimperium waar Atilay Uslu 20 jaar aan bouwde kwam door de coronapandemie in een klap tot stilstand. 'Terugdenkend kun je stellen dat ik te hard ging met investeren.' 
Lees verder

Werkdruk ondernemers stijgt; Tech-IPO's blijven komen
Ondernemersnieuws: zorgerlijke zomervakantie voor veel ondernemers, stortvloed aan tech-beursgangen in VS en verontwaardiging over online limiet tegoedbon.
Lees verder

Deze startup kreeg zo veel haat op zijn privacypolicy dat die werd aanpaste advocaten staan versteld
Veel ondernemers denken dat als een jurist iets opstelt, het wel zo zal moeten van de wet, ziet Arnoud Engelfriet. Dat kan vervelende gevolgen hebben, bewijst het voorbeeld van de Amerikaanse startup Neeva.
Lees verder