donderdag 16 juli 2020

Samen energie besparen met buren werkt

Samen energie besparen met buren werkt

Samen met je buren energiebesparende acties opzetten is niet alleen leuk in de buurt. In de Zwolse wijk Assendorp blijkt dit te werken.

Lees verder

Nederlands Paviljoen op Pollutec 2020 in Lyon

Bent u werkzaam in de milieusector? En wilt u andere milieuprofessionals ontmoeten? Neem dan van 1 tot en met 4 december deel aan het Nederlands Paviljoen op de internationale milieutechnische beurs Pollutec 2020.

Pollutec is een internationale beurs op het gebied van duurzaamheid, milieu en energie. Tijdens de 28e editie in 2018 namen er 70.000 vakmensen en 2.200 exposanten uit 128 landen deel aan de beurs. Er waren 400 conferenties.

Lees verder

Save the date: Nationaal Export Event 2020 - Digitaal

Exporteert u goederen of diensten? En wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Houd 30 september vrij in uw agenda voor het Nationaal Export Event. Hét evenement voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in internationaal succes.

Lees verder

Nieuwe inzichten energieverbruik dankzij EED energie-audit

Met de EED energie-audit wil de overheid ondernemingen bewust maken van hun energieverbruik. VDL groep voerde de audit zelf uit en kwam tot nieuwe inzichten.

 

 

Lees verder

Subsidie voor duurzame scheepsbouw van start

De Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw (SDS) opende woensdag 15 juli om 09:00 uur. De SDS richt zich op scheepswerven die duurzame innovaties willen toepassen op een schip of offshore-constructie.

Lees verder