maandag 13 juli 2020

Oprichters halen Devoteam van beurs met KKR

Oprichters halen Devoteam van beurs met KKR
De oprichters van cloudspecialist Devoteam, de broers Godefroy en Stanislas de Bentzmann, doen een bod op alle uitstaande aandelen van hun bedrijf. Samen met KKR willen ze de regie in handen nemen om versneld internationaal te groeien.
Lees verder

Bol.com brengt regelmaat in publicatie Retailer API
Bol.com brengt regelmaat en daarmee voorspelbaarheid in de updates van zijn Retailer API, het technisch bruggetje waarmee grote handelaren hun aanbod naar het platform in bulk doorzetten.
Lees verder

'Conversie videodienst Quibi valt erg tegen'
Videodienst Quibi zou er niet in zijn geslaagd om gebruikers vast te houden die zich hebben ingeschreven voor een proefperiode. Het gros haakte begin juli af.
Lees verder

Infographic: dit zijn de beperkingen van TikTok
Video-app TikTok is wel even wat méér dan filmpjes met leuke dansjes, maar kent ook een groot aantal beperkingen: je moet 13 jaar of ouder zijn, je mag alleen live gaan als je meer dan duizend volgers hebt, je kunt niet meer dan drie accounts aanmaken, niet meer dan 500 likes per dag plaatsen en je video's mogen hooguit 60 seconden duren (foto Unsplash)
Lees verder

Eerste indruk: iOS en iPadOS 14
Apple heeft afgelopen week de publieke bèta van iOS 14 en iPadOS beschikbaar gesteld voor iedereen die de systeemsoftware wil uitproberen. Beide met heel wat aardigheidjes, maar geen grote stap voorwaarts.
Lees verder

Achtergrond: hoe tech het post-coronatijdperk vormgeeft
Het werd na de Spaanse griep van honderd jaar geleden eigenlijk niet meer voor mogelijk gehouden: een snel verspreidend virus dat het openbare leven in korte tijd wereldwijd zou platleggen, met miljoenen werklozen en failliete bedrijven als gevolg. Tegelijkertijd is dit een 'reset' die heel wat innovaties zal doen versnellen. Een blik op post-corona zorgen, leren, werken, winkelen, ontspannen en reizen.
Lees verder

Thuiswinkel.org start bemiddeling en certificering platformen
Thuiswinkel.org start een onafhankelijke bemiddelingsdienst naar aanleiding van de Platform-to-business-verordening (P2b-verordening) die 12 juli van kracht wordt. De verordering verplicht platformen tot het inrichten van een intern klachtenafhandelingssysteem met twee of meer externe bemiddelaars.
Lees verder

Postillion Hotels tekent Nederlands eerste virtual influencer
Nederlands eerste virtuele Insta-influencer Esther Olofsson gaat aan de slag voor Postillion Hotels in Rotterdam. Ze wordt stadsgids voor bezoekers […]
Lees verder

Doek valt voor VICE TV in Benelux
Jongerenzender VICE tv wordt vanaf 24 augustus in Nederland niet meer aangeboden via de kabel of glasvezel. De content van VICE Media blijft alleen nog beschikbaar via de online platforms van VICE Media Group.
Lees verder