woensdag 1 juli 2020

Meer dan 30 miljoen voor 9 Nederlandse innovatieve scale-ups

Meer dan 30 miljoen voor 9 Nederlandse innovatieve scale-ups

Nieuwe manieren om patiƫnten te beademen zodat er minder schade aan de longen ontstaat als gevolg van COVID-19, een lange afstand drone voor medische spoedzendingen en het wereldwijd redden van 6 miljard

Lees verder

Innovatiemissie Frankrijk: Duurzame mode

Heeft u internationale ambities op het gebied van duurzame mode? Wilt u snel de juiste contacten leggen in Frankrijk? Ga dan mee met onze innovatiemissie duurzame mode naar Frankrijk van 18 tot en met 20 november 2020.

Voor wie?

De missie is bedoeld voor Nederlandse kennisinstituten en bedrijven uit de modesector die werken aan duurzame innovaties op het gebied van textiel en technologie, zoals textielrecycling, circulaire businessmodellen of duurzame materiaalontwikkeling.

Lees verder

Webinar over uitvoeren lokale projecten voor duurzame ketens

Als ondernemer wordt steeds vaker van u verwacht dat u op een duurzame en internationaal maatschappelijk verantwoorde manier onderneemt. Wilt u weten hoe u projecten kunt opzetten in uw productielanden? Neem dan op 9 juli deel aan het webinar over het uitvoeren van lokale projecten.

Lees verder

Het kan: energie besparen in de zware bouw

Van den Heuvel Aannemersbedrijf B.V. bewijst dat duurzaam handelen in fossiel aangedreven bouw mogelijk is.

Lees verder

Vraag nu de Subsidie vaccinatie salmonella aan

Houdt u zelf legvermeerderingsdieren of leghennen die zijn gevaccineerd tegen salmonella? Als u deze gevaccineerde dieren koopt kunt u subsidie krijgen voor de aankoopkosten.

Lees verder