donderdag 23 juli 2020

Medewerkers wehkamp gaan door met staken ‘tot bedrijf met beter sociaal plan komt’

Medewerkers wehkamp gaan door met staken 'tot bedrijf met beter sociaal plan komt'
Een informeel gesprek tussen de FNV en de online winkel wehkamp heeft dinsdag niets opgeleverd. Het ultimatum dat de vakbond afgelopen week heeft opgelegd, blijft dus van kracht, meldt de vakbond.
Lees verder

FlickBike ten onrechte gekapitteld door gemeente Amsterdam
De gemeente Amsterdam is enkele jaren terug in de fout gegaan met het beleid ten aanzien van FlickBike. De gemeente verwijderde de fietsen van het deelplatform en stuurde het bedrijf een rekening na. Dat mag niet, zegt de Raad van State.
Lees verder

Slack dient antitrustklacht in tegen Microsoft
Slack heeft bij de Europese Commissie een antitrustklacht ingediend tegen Microsoft. Het bedrijf vindt het oneerlijk dat Microsoft Teams wordt […]
Lees verder

Corona heeft nauwelijks invloed op jaarresultaat Microsoft
Microsoft is de zwaarste coromaanden goed doorgekomen. De omzet steeg 13 procent naar 38 miljard dollar, wel viel de winst 15 procent lager uit. De cloudactiviteiten kwamen dit jaar voor het eerst boven de 50 miljard uit.
Lees verder

'Politieke microtargeting ook in Nederland toegepast'
Ook Nederlandse politieke partijen maken gebruik van microtargeting, waarbij ze op maat gemaakte boodschappen naar burgers sturen om hen zo te beïnvloeden. Die conclusie trekt UvA communicatiewetenschapper Tom Dobber.
Lees verder

Microsoft kiest voor Merkle voor B2B
Microsoft heeft voor Merkle Nederland gekozen als digitaal creatief bureau voor alle B2B activiteiten in de Nederlandse markt. Merkle werkt hierin nauw samen met Carat, het global mediabureau van Microsoft en ook onderdeel van Dentsu Aegis Network.
Lees verder

Oost-Nederlandse regio's slaan handen ineen op gebied van AI
The Economic Board van de regio Arnhem-Nijmegen, met Wageningen, Twente Board en Oost NL slaan de handen ineen voor een Artificial Intelligence-strategie voor Oost-Nederland.
Lees verder

FNV in witboek: 'Uber heeft de taximarkt verziekt'
De Amsterdamse wethouder Verkeer en Vervoer Sharon Dijksma krijgt maandag 29 juni een witboek over Uber overhandigd van de FNV. Daarmee laat de vakbond zien dat de taximarkt in Amsterdam 'verziekt' is en de chauffeurs 'het nakijken hebben'.
Lees verder

Rituals sluit enkele Amerikaanse winkels, nadruk op online
Cosmeticamerk Rituals legt zijn focus in de Verenigde Staten meer op onlineverkoop en sluit een aantal winkels. Dat zegt CEO en oprichter Raymond Cloosterman in gesprek met RetailTrends.
Lees verder