woensdag 1 juli 2020

Lockdown: 1 op de zeven bestellingen kwam niet aan

Lockdown: 1 op de zeven bestellingen kwam niet aan
Maar liefst één op de zeven Nederlanders kreeg één of meerdere online bestellingen nooit geleverd, zo blijkt uit onderzoek van betaaldienstverlener ICS, het bedrijf dat de creditcards van Mastercard en Visa uitgeeft.
Lees verder

Nieuwe JVC True Wireless oortjes, zelfreinigende earbuds LG
JVC breidt zijn lijn True Wireless oortjes uit met de HA-ET45T en HA-AE5T. Beide modellen zijn geschikt voor sporters en zijn waterbestendig.
Lees verder

Mediabedrijven versnellen door corona: 'We stonden allemaal in het rood'
Een interessante periode, noemt directeur René Delwel van facilitair mediabedrijf United de afgelopen maanden. "Natuurlijk onderneem je stappen om ervoor te zorgen dat je door kunt blijven draaien, ook al viel een flink deel van het werk weg, maar waar wij vroeger als motto hadden 'Men vraagt, wij draaien', zijn we nu met klanten samen nieuwe technisch uitdagende producties aan het ontwikkelen."
Lees verder

'Heel Rotterdam toegang tot snel internet'
De gemeente Rotterdam en KPN willen 285.000 woningen en bedrijven in vijf jaar aansluiten op het glasvezelnetwerk van KPN. Na de zomer worden de gebieden Centrum-Oost en Delfshaven voorzien van een glasvezelaansluiting. De andere gebieden volgen later.
Lees verder

4 miljoen gebruikers voor kledingapp United Wardrobe
De app United Wardrobe, waar modebewuste gebruikers tweedehands kleding kunnen kopen en verkopen, heeft het aantal van vier miljoen gebruikers bereikt.
Lees verder

'Slimme toestellen kennen te veel veiligheidsproblemen'
De Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop constateert dat veel slimme toestellen niet goed zijn beschermd tegen hacking. Bij 11 geteste producten werden maar liefst 36 kwetsbaarheden gevonden. Terwijl de oplossing voor veel apparaten vaak bestaat uit een software-update, zijn fabrikanten niet altijd 'reactief'.
Lees verder

Platform voor bierbouwerijen
Bierliefhebbers kopen sinds kort speciaalbier direct bij tientallen brouwerijen dankzij het platform van Beer in a Box. Op het platform kunnen speciaalbierbrouwerijen een webwinkel inrichten en zo via eigen kanalen of via Beer in a Box zelf rechtstreeks bier verkopen.
Lees verder

Dutch Search Awards 2020 open voor nominaties
Vandaag begint de inzendtermijn voor de Dutch Search Awards. De organisatie van de jaarlijkse prijs zoekt de beste campagne of tool op het gebied van search marketing en advertising. Voor het eerst kunnen ook bureaus uit België en Luxemburg meedoen.
Lees verder

TNO lanceert volwaardig 5G-testnetwerk
Dit testnetwerk biedt meer mogelijkheden dan de huidige commercieel beschikbare 5G-netwerken. De faciliteit stelt TNO in staat om de innovatieambities van de telecomindustrie te ondersteunen met behulp van 5G en andere toekomstige generaties netwerktechnologie.
Lees verder