woensdag 22 juli 2020

Leveranciers Apple moeten in 2030 volledig CO2-neutraal zijn

Leveranciers Apple moeten in 2030 volledig CO2-neutraal zijn
Leveranciers van Apple moeten hun productieketen in 2030 volledig CO2-neutraal maken, anders doet het Amerikaanse bedrijf geen zaken meer met […]
Lees verder

Microsoft staakt productie Xbox One X en Xbox One S Digital
Microsoft staakt de productie van de gameconsoles Xbox One X en de Xbox One S in de aanloop naar de nieuwe spelcomputer die eind dit jaar moet uitkomen.
Lees verder

Ook ontslagen bij LinkedIn
Ook bij Microsoft dochter LinkedIn moeten banen verdwijnen. In totaal 960, oftewel 6 procent van het totaal. CEO Ryan Roslansky noemt de coronacrisis als oorzaak. Er worden minder mensen aangenomen. Het platform moet het vooral hebben van personeelsadvertenties.
Lees verder

Multibandveiling 5G geƫindigd, KPN, Vodafone en T-Mobile kunnen twintig jaar vooruit
KPN, Vodafone en T-Mobile melden tegelijkertijd dat ze 5G spectrum hebben aangekocht in een veiling. De multibandveiling is vandaag formeel geƫindigd.
Lees verder

Groei gebruikers Snapchat blijft achter bij verwachtingen
De koers van het aandeel Snap, het bedrijf achter Snapchat, daalde gisteren nabeurs met 11 procent na ietwat teleurstellende kwartaalcijfers. Het aantal actieve dagelijkse gebruikers groeit minder snel dan gehoopt.
Lees verder

Platform 161 verkocht aan Media and Games Invest
De maker van reclametechnologie Platform 161 valt in handen van het beursgenoteerde Media and Games Invest (MGI). Verkopend directeur en eigenaar Marco Kloots wil zijn bedrijf versneld kunnen laten groeien als onderdeel van een groep.
Lees verder

g-company en Torel fuseren
Cloudspecialisten g-company en Torel zijn akkoord over een fusie van de twee organisaties. De partijen gaan gezamenlijk door onder de naam g-company en bedienen de Nederlandse en Belgische markt.
Lees verder

Krachtige rij-ervaring, grote actieradius
Xiaomi kondigde een dezer dagen flink wat nieuwe producten aan, maar nu eens geen smartphones. Wel een eerste step die ook in de Benelux te koop zal zijn.
Lees verder

Amazon breidt testen met autonome bezorgrobot uit
Amazon lijkt serieuze plannen te hebben met Amazon Scout, de volledig autonome gerobitiseerde bezorgdienst die het bedrijf reeds in januari 2019 onthulde. De robot wordt nu ook experimenteel ingezet in Atlanta, Georgia en Franklin, Tennessee.
Lees verder