dinsdag 14 juli 2020

IHC trekt de stekker uit Shipsupport.com

IHC trekt de stekker uit Shipsupport.com
Anderhalf jaar na de lancering moet de maritieme B2B-webwinkel van Royal IHC, Shipsupport.com, de handdoek in de ring werpen.
Lees verder

Minder VC-geld voor meer Duitse start-ups
In het eerste halfjaar van 2020 ontvingen 360 start-ups in Duitsland venture capital. Dat is acht procent meer dan vorig jaar, maar de investeringssom ligt met 2,2 miljard euro wel acht procent lager.
Lees verder

Open Social vangt investering van 1,25 miljoen euro
De Nederlandse maker van communitysoftware Open Social krijgt twee nieuwe aandeelhouders erbij in de vorm van Peak Capital en Nimbus Ventures. Zij leggen 1,25 miljoen euro in om het product en de markt op te schalen.
Lees verder

Diva World Wide wordt onderdeel Planet Nine
Planet Nine, een Nederlands bedrijf met expertise in digitale reclametechnologie, neemt de aandelen in Diva World Wide over die het nog niet had. Het digitale reclamewerk voor uitgevers en adverteerders komt daarmee onder één dak.
Lees verder

Coolblue maakt stap naar Duitsland
Coolblue gaat met zijn eigen infrastructuur de Duitse grens over. De retailer begint in de omgeving van Düsseldorf met de uitbouw van een eigen bezorgnetwerk, installatiedienst, fietsnetwerk en winkels.
Lees verder

Jumbo: Thuisbezorging in stroomversnelling
Door de fors toegenomen vraag naar thuisbezorging als gevolg van de coronacrisis is de verdere uitbreiding van Jumbo online in een stroomversnelling gekomen. Dat meldt de supermarktketen vanochtend bij de presentatie van de halfjaarcijfers.
Lees verder

Nieuwe topman voor bezorger DPD
Boris Winkelmann wordt bestuursvoorzitter en CEO van vervoerder DPD na het aftreden van voormalig bestuursvoorzitter Paul-Marie Chavanne. Winkelmann werd op 1 februari 2020 Executive Vice President bij DPDgroup.
Lees verder

Tien miljoen groeigeld voor leerplatform Studytube
De Noorse investeerder Verdane steekt tien miljoen euro in het Nederlandse online leerplatform Studytube en verwerft darmee een substantieel minderheidsbelang.
Lees verder

KPN en Microsoft bundelen krachten voor digitale transformatie
KPN en Microsoft Nederland gaan een meerjarige strategische samenwerking aan met als doel bedrijven te helpen met hun digitale transformatie. Dat hebben beide ondernemingen vanochtend bekend gemaakt.
Lees verder