dinsdag 14 juli 2020

Hackathon: een innovatieve herstart van de keuzedelen Ondernemerschap & Ondernemend gedrag

Hackathon: een innovatieve herstart van de keuzedelen Ondernemerschap & Ondernemend gedrag

Met de heropening van de mbo-scholen moeten docententeams invulling geven aan de nieuwe anderhalvemetereconomie. Veel docenten willen bij de herstart de mogelijkheden van het afstandsonderwijs blijven benutten. Maar hoe dan en in welke mix of vorm? Wij nodigen u uit als professional hierover mee te denken.

Lees verder

Overheid gaat toezien op infrastructuur e-factureren

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) neemt het beheer en toezicht op de infrastructuur voor e-facturatie (en daarmee de rol van Peppol-autoriteit) per 1 oktober 2020 op zich

Lees verder

Nederlands Paviljoen op Pollutech 2020 in Lyon

Bent u werkzaam in de milieusector? En wilt u andere milieuprofessionals ontmoeten? Neem dan van 1 tot en met 4 december deel aan het Nederlands Paviljoen op de internationale milieutechnische beurs Pollutec 2020.

Pollutec is een internationale beurs op het gebied van duurzaamheid, milieu en energie. Tijdens de 28e editie in 2018 namen er 70.000 vakmensen en 2.200 exposanten uit 128 landen deel aan de beurs. Er waren 400 conferenties.

Lees verder

Stuur uw invoercertificaten op tijd terug

Nieuwsbericht 20.048 – Certificaten met een looptijd tot en met 30 juni 2020, moeten uiterlijk 14 augustus 2020 terug zijn bij Team in- en uitvoer van RVO.

Lees verder

Muta Sport neemt sociale verantwoordelijkheid tijdens coronacrisis

Gerard Voordes, eigenaar van sport- en bedrijfskledingmerk Muta Sport, betaalt tijdens de coronacrisis het loon van zijn vaste werknemers in Pakistan door. Ook deelt hij voedselpakketten uit aan de stukloners. Zo wil Muta Sport voorkomen dat deze kwetsbare groep en hun gezinnen uit beeld verdwijnen.

Lees verder