vrijdag 24 juli 2020

fonQ sluit deuren in Duitsland

fonQ sluit deuren in Duitsland
Online warenhuis fonQ heeft zich na jaren van bedrijf teruggetrokken van de Duitse markt. Het bedrijf wil zich puur richten op winstgevende groei in Nederland en Belgiƫ.
Lees verder

Orange Q2
Lees verder

Orange Belgium krijgt klappen van corona
Orange Belgium heeft de gevolgen van de coronacrisis echt gevoeld. Zij hebben een impact gehad op de commerciĆ«le prestaties, meldt […]
Lees verder

Red je Pakketje gaat internationaal verzenden
Logistiek dienstverlener voor webwinkel Red je Pakketje zet de eerste stappen op de internationale markt. Sinds kort kunnen webwinkels hun pakketjes ook afleveren voor internationale bezorging.
Lees verder

Google wordt met haast gratis e-commerceplatform
In drie maanden tijd heeft Google de drie pijlers onder zijn e-commerceplatform gratis gemaakt voor alle retailers en webwinkeliers. Dat geldt nu voor de VS, maar in de loop van dit jaar en 2021 volgen alle andere landen. Google jaagt op de gevestigde online handelsplatformen in het westen.
Lees verder

NY Times koopt podcaststudio voor 25 miljoen
Krantenbedrijf New York Times koopt het productiebedrijf achter de internationaal bekende podcast The Serial in een deal die op 25 miljoen dollar wordt gewaardeerd.
Lees verder

Online bank Santander opent aanval op grootbanken met hogere rente
Openbank, Europa's grootste online bank qua toevertrouwde middelen en onderdeel van Banco Santander, verhoogt per vandaag de rente naar 0,2 procent voor spaartegoeden. Het tarief is niet gebonden aan een minimum- of maximumtegoed. Klanten profiteren van de hoge rente op de gratis spaarrekening vanaf de eerste eurocent inleg.
Lees verder

Corona-apps: tot nu toe vooral mislukkingen
De effectiviteit van de corona-apps in de diverse landen blijkt enorm tegen te vallen. Ook kampen de apps met allerlei technische problemen.
Lees verder

Google stelt rangschikking mobiele zoekresultaten uit
Google stelt het rangschikken van zoekresultaten op basis van mobiele versies van websites uit tot maart 2021. Aanvankelijk had die overstap in september moeten plaatsvinden.
Lees verder