Doorgaan naar hoofdcontent

Evaluatie Starters International Business 2012-2018 is positief

Evaluatie Starters International Business 2012-2018 is positief

De 3 vouchers van de regeling Starters International Business (SIB) helpen mkb'ers goed op weg bij hun exportplannen. Met name bij het verwerven van kennis over de exportmarkten.

Lees verder

Digitale Cleantech scale-up innovatiemissie Boston

Bent u klaar om uw cleantech-innovatie internationaal op te schalen? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met bedrijven, ondernemers, onderzoekers of investeerders in de regio Boston? Ervaart u ook de uitdaging van het verder brengen van online meetings met nieuwe contacten, mogelijke partners of investeerders? Meld u dan aan voor de online scale-up innovatiemissie naar Boston.

Lees verder

Social Enterprise NL en ImpactCity naar Europese finale EEPA

Social Enterprise NL en ImpactCity Den Haag vertegenwoordigen Nederland tijdens de Europese finale van de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) 2020.

Lees verder

Toewijzing invoercertificaten knoflook tweede deelperiode 2020/2021

Nieuwsbericht 20.050 - De toewijzingen van de aanvragen voor invoercertificaten verse knoflook zijn gepubliceerd. Hiervoor kon u van 1 tot en met 7 juni 2020 aanvragen indienen.

Lees verder

Toewijzing invoercertificaten gezouten pluimveevlees juli 2020

Nieuwsbericht 20.051 – De Europese Commissie heeft de toewijzingen gepubliceerd van de aanvragen voor gezouten pluimveevlees voor de tweede deelperiode van het contingentjaar 2020/2021.

Lees verder