vrijdag 3 juli 2020

De rauwe werkelijkheid van circulaire gebiedsontwikkeling

De rauwe werkelijkheid van circulaire gebiedsontwikkeling

De circulaire bouweconomie ziet er op papier helder en haalbaar uit. De praktijk is een stuk weerbarstiger. Dat blijkt uit een nog lopend onderzoek naar circulaire gebiedsontwikkeling. Om een serieuze omslag te maken naar circulair, moet je bij het begin beginnen. Liefst al bij de ontwikkeling van een gebied. Maar hoe ziet 'circulaire gebiedsontwikkeling' er precies uit?

Lees verder

Indiase positiviteit geeft Pure Jute een nieuwe boost

Een betere toekomst voor mensen in ontwikkelingslanden én een schonere aarde. Vanuit die drive startte Désirée Rasenberg 10 jaar geleden, samen met haar dochters, het bedrijf Pure Jute. Haar producten zijn gemaakt van gecertificeerde jute, juco en biologisch katoen. Geproduceerd in India met respect voor mens, dier en milieu.

Lees verder

Uitbetaling voorschot basis- en vergroeningsbetaling begonnen

We zijn gestart met de uitbetaling van de voorschotten op de basis- en vergroeningsbetalingen. Als u een voorschot heeft aangevraagd, krijgt u deze maand uw beslisbrief.

Lees verder

Wijzigingen voor tariefcontingenten met certificaten

Nieuwsbericht 20.046 – Voor tariefcontingenten die ingaan op of na 1 januari 2021 gaan nieuwe bepalingen gelden.

Lees verder

Nieuwe subsidiemogelijkheden voor zorg op afstand: SET COVID-19 2.0

Bent u aanbieder van wijkverpleging, huisartsenzorg, zorg en ondersteuning vanuit de Wmo en GGZ-organisaties?  Wilt u investeren in de structurele inzet van digitale zorg op afstand aan thuiswonende kwet

Lees verder