vrijdag 17 juli 2020

Bijeenkomst Zon-PV en meervoudig ruimtegebruik

Bijeenkomst Zon-PV en meervoudig ruimtegebruik

Hoe stimuleer je zonne-energie in een dichtbevolkt land als Nederland, waar ruimte schaars is? Laat u inspireren tijdens de (netwerk) bijeenkomst 'Zon-PV en meervoudig ruimtegebruik'. Deze bijeenkomst is een verdiepingssessie van het webinar op 1 september 2020.

Lees verder

Bedrijven investeren in 2019 volop in milieuvriendelijke technieken

In 2019 heeft het Nederlandse bedrijfsleven voor € 3,7 miljard aan milieuvriendelijke investeringen gemeld via de regelingen Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investerin

Lees verder

Webinar Zon-PV en meervoudig ruimtegebruik

Hoe stimuleer je zonne-energie in een dichtbevolkt land als Nederland, waar ruimte schaars is? Laat u inspireren met interessante projecten tijdens dit webinar 'Zon-PV en meervoudig ruimtegebruik' met alle kansen die dubbelfuncties bieden.

Lees verder

Rechtbank stelt maximum aan hoogte proceskosten in octrooizaken

Wie vanaf 1 september een octrooizaak bij de rechter verliest, hoeft niet meer de volledige proceskosten van de tegenpartij te betalen.

Lees verder

Save the date: webinar CoVivere - ontwikkelingen in de fietseconomie in Italië

Benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden binnen de fietseconomie in Italië? Houd dan 10 september vrij in uw agenda. Dan vindt het webinar over de studie 'CoVivere: de Italiaanse mobiliteit vanaf COVID-19' plaats. De focus van dit webinar ligt op de mogelijkheden voor samenwerking in de Italiaanse fietssector.

Voordelen van fietsen in de spotlight

Wereldwijd neemt de interesse in de voordelen van fietsen toe. Dat komt mede door de pandemie van het coronavirus en de maatregelen die zijn genomen om de effecten ervan te verzachten. Zo ook in Italië.

Lees verder