maandag 13 juli 2020

Aantal abonnees muziekdiensten sterk gestegen

Aantal abonnees muziekdiensten sterk gestegen
Het aantal abonnementen op online muziekdiensten is in het eerste kwartaal flink gestegen, zo blijkt uit onderzoek van Counterpoint.
Lees verder

'Google moet concessies doen bij overname Fitbit'
Google zal concessies moeten doen als het fitnessspecialist Fitbit wil overnemen. Dat schijnt de EU als eis te hebben gesteld.
Lees verder

Gebruik breedband in België met derde gestegen
Het gebruik van vast breedbandinternet in Belgie nam vorig jaar met 33,3 procent toe. Dat blijkt uit cijfers van toezichthouder BIPT.
Lees verder

BNR organiseert online editie Dutch Podcast Awards 2020
BNR gaat zijn jaarlijkse Dutch Podcast Awards komend najaar virtueel organiseren. Het nomineren van podcasts kan vanaf vrijdag 31 augustus.
Lees verder

Washington dreigt Frankrijk met nieuwe importheffingen als vergelding voor internettaks
De Verenigde Staten gaan importheffingen op Franse producten invoeren, zo blijkt uit een vrijdag door de regering van president Donald Trump gepubliceerd document. Daarmee reageert Washington op het besluit van de Franse president Emmanuel Macron om techgiganten als Google en Facebook zwaarder te belasten.
Lees verder

Wereldhavendagen worden dit jaar Digital Port Day
De Wereldhavendagen 2020 gaat in verband met de uitbraak van het coronavirus niet door als publieksevenement. In plaats daarvan brengt de Stichting Wereldhavendagen dit jaar de 'Digital Port Day'. Zo kunnen liefhebbers op zaterdag 5 september via verschillende (online) kanalen toch héél veel van de haven beleven.
Lees verder

'Nederland Europese hub voor innovatie in 3D-printing'
Nederlandse uitvinders en onderzoekers behoren tot de meest actieve aanvragers van octrooien bij het Europees Octrooibureau (EOB) voor additive manufacturing (AM), ook bekend als 3D-printing. Dit blijkt uit een nieuwe studie die het EOB deze week presenteert.
Lees verder

Galeria Inno lanceert online marktplaats
Het Belgische warenhuis Galeria Inno lanceert in het voorjaar van 2021 een online markplaats. Klanten kunnen bestellingen afhalen of laten bezorgen.
Lees verder

Valse start voor softwarepush Volkswagen Group
Miljarden euro's wil autoconcern Volkswagen Group investeren in de ontwikkeling van een eigen softwarestack. De man die kar moet trekken, pakt na enkele weken al weer zijn biezen.
Lees verder