Doorgaan naar hoofdcontent

Weet waar je onderneming staat

Weet waar je onderneming staat
De covid-19 crisis drukt ons met de neus op de feiten. Eens te meer nu duidelijk is dat je als kleine of middelgrote onderneming zeker moet weten waar je (financieel) staat.
Lees verder

MKB krijgt vertrouwen terug, onzekerheid blijft
Amsterdam, 26.05.2020 – Onder ondernemers groeit het vertrouwen in eigen kunnen tijdens de huidige crisis. Het geloof van ondernemers dat zij goed uit deze crisis komen is toegenomen ten opzichte van de vorige meting medio april. Ook stijgt het aandeel ondernemers dat nieuwe kansen ziet. Dit blijkt uit de meest recente meting van de MKB coronamonitor van Motivaction en MKB Servicedesk.
Lees verder

Porsche lanceert Tesla-killer
Om voor de hand liggende redenen reist onze testrijder Rob van Ginneken al een paar maanden niét naar het verre buitenland om de nieuwste automodellen aan de tand te voelen. Zodoende voelde de 'thuiswedstrijd' met de Porsche Taycan 4S als een soort bevrijding. Op zoek naar lekker stuurweggetjes in eigen land!
Lees verder

'Ik heb een fantastisch leven. Echt awesome'
Frank Crébas (44) vergaarde een fortuin met de aankoop, het volwassen maken en de verkoop van Marktplaats.nl. Waar zijn vader Bob dankzij zijn idealistische visie wel raad wist met de winst van pakweg 80 miljoen euro, was de weg van pikeur tot multimiljonair voor Frank een niet altijd even makkelijke weg. Tot hij een jaar of drie geleden inzag waar zijn leven écht om draait.
Lees verder

Duurzame rietjes
Student en ondernemer Breel Beusenberg uit Zeeland wil het plastic afvalprobleem oplossen. Met zijn bedrijf Rietjes Nederland verandert hij rietjes van wegwerpproducten in een luxe bewaarartikelen.
Lees verder

Waarom zou je een professionele website laten maken?
Een website laten maken. Een website is tegenwoordig onmisbaar. Hét visitekaartje van je bedrijf. Dé manier om gevonden te worden, je nieuwe klanten te ontmoeten en je huidige klanten te behouden. Een website bouwen is veel werk, kost veel tijd en is technisch nog lang niet zo makkelijk. Hoe ga je ervoor zorgen dat potentiële klanten jou vinden? En eenmaal op jouw website dat ze ook nog tot actie overgaan? Een professionele webdesigner kan je hierbij helpen. Professioneel een website laten maken kan jouw lifesaver zijn!
Lees verder