maandag 1 juni 2020

Webinar Zakendoen in Zuid-Korea na corona

Webinar Zakendoen in Zuid-Korea na corona

In Zuid-Korea komt het normale leven weer op gang. Wat betekent dit voor het zakendoen? Wat zijn de gevolgen voor kansrijke sectoren? En hoe ondersteunt de Nederlandse overheid ondernemers hierbij? Volg op 10 juni het webinar Zakendoen in Zuid-Korea na corona.

Zuid-Korea hoort bij de landen met de meest succesvolle aanpak van het coronavirus. De uitbraak eind februari werd effectief onder controle gebracht. Het totale aantal besmettingen en slachtoffers was relatief beperkt. Een complete lockdown was daardoor niet nodig.

Lees verder

Deel uw kennis van circulariteit met industriële spelers in Hong Kong SAR

Wilt u met uw kennis en ervaring bijdragen aan de koolstofarme strategie van Hong Kong SAR? Dan zijn er nu kansen voor u. Het consulaat-generaal in Hong Kong SAR heeft een rapport hierover opgesteld.

Lees verder

Chinese pilot duurzame afvalverwerking biedt mogelijkheden

China is gestart met een Zero-waste City Pilot. Met deze pilot wil het land efficiënter en duurzamer afval verwerken.

Lees verder

Regeling Extern Advies Warmteontwikkeling (EAW) open per 1 juni 2020

Voor de transitie naar een duurzame warmtevoorziening is specialistische expertise nodig. In deze transitie hebben gemeenten een regierol, maar zij hebben niet altijd de benodigde expertise in huis.

Lees verder

Healthy Entrepreneurs helpt Oeganda in strijd tegen coronavirus

Healthy Entrepreneurs traint nieuwe ondernemers met mini-apotheken in Oeganda, maar vanwege de coronavirus-lockdown kan dat voorlopig niet.

Lees verder