vrijdag 12 juni 2020

Webinar Waste Management in Australie

Webinar Waste Management in Australie

Bent u geinteresseerd in de ontwikkelingen in de afvalverwerkingssector in Australiƫ? Laat u dan op 2 juli bijpraten over dit onderwerp tijdens onze webinar. Deze webinar staat in het teken van onze nieuwe sectorstudie naar afvalverwerking in Australiƫ.

Lees verder

Digitale missie Franse offshore windsector

Bent u een Nederlandse ondernemer en heeft u interesse voor de Franse offshore windsector? Wilt u nieuwe contacten leggen en uw zakelijke netwerk uitbreiden? Neem dan deel aan de digitale missie Frankrijk offshore windsector.

Ondanks de corona-pandemie gaan de werkzaamheden aan de verschillende offshore windmolenparkprojecten in Frankrijk, door zoals gepland. Franse bedrijven en consortia zijn op dit moment op zoek naar partners en leveranciers voor deze projecten. Dit biedt zakelijke mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven.

Lees verder

Nieuwe tool Check Energieke Vastgoedorganisaties

Is uw vastgoedorganisatie klaar om de uitdagingen van verduurzaming aan te gaan? Met de Check Energieke Vastgoedorganisaties krijgt u een eerste indruk van de mogelijke verbeterpunten.

Lees verder

Gecombineerde opgave 2020 in cijfers

De kortingsperiode van de Gecombineerde opgave is voorbij. Tijd om de cijfers op een rij te zetten. Dit jaar hebben wij 62.286 relaties uitgenodigd om de opgave te doen.

Lees verder

Nederlandse start-up wint Horizon2020 EIC-prijs

De Nederlandse start-up WordProof wint de wedstrijd 'Blockchain for Social Good'. De start-up krijgt € 1 miljoen aan prijzengeld.

Lees verder