vrijdag 12 juni 2020

Webinar E-Health: Health Tech in Zuid-Afrika

Webinar E-Health: Health Tech in Zuid-Afrika

Bent u actief in de digitale gezondheidszorg of e-health-toepassingen? En bent u geïnteresseerd in de laatste marktontwikkelingen en kansen in Zuid-Afrika? Volg op 25 juni het webinar E-health: mogelijkheden voor samenwerking in de Zuid-Afrikaanse HealthTech markt.

Wereldwijd maakt de uitbraak van de COVID-19-pandemie duidelijk dat de gezondheidszorg dringend moet digitaliseren. De behoefte aan innovatieve gezondheidstechnologieën en betrouwbare systemen voor patiëntinformatie en kennisuitwisseling is groter dan ooit.

Lees verder

Nieuwe compensatieregeling voor kosten eHerkenning

Doet u aangifte via Mijn Belastingdienst Zakelijk, het nieuwe portaal voor ondernemers? Dan heeft u DigiD of eHerkenning nodig om in te loggen. eHerkenning is niet gratis.

Lees verder

Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw aangepast

Er zijn veranderingen voor de Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw.

Lees verder

Nederlandse ondernemers pakken kinderarbeid aan

Het Fonds Bestrijding Kinderarbeid (FBK) presenteert vandaag – op de Werelddag tegen Kinderarbeid - het rapport Lessons Learned.

Lees verder

Plasticrecycling naar een hoger niveau

We worden steeds bewuster van onze honger naar plastic. En van de nadelige impact van plastic op het milieu. Stiphout Plastics deelt de zorgen daarover. Daarom pioniert dit recyclingbedrijf met een duurzame techniek om plastic afval beter en schoner te scheiden.

De DEI-subsidie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) bracht een financiële stimulans. "We kunnen de techniek nu breder inzetten. En de wereld een beetje beter maken."

Lees verder