woensdag 17 juni 2020

Verbrede HER+-subsidie vanaf 1 september open

Verbrede HER+-subsidie vanaf 1 september open

Vanaf 1 september verandert de subsidiemodule Hernieuwbare Energie (HER) in de bredere Hernieuwbare Energietransitie (HER+).

Lees verder

Budget voor alle goedgekeurde aanvragen Sanering varkenshouderijen

Er is nu genoeg budget voor iedere varkenshouder met een goedgekeurde aanvraag. Minister Carola Schouten heeft hiervoor extra geld vrijgemaakt.

Lees verder

Webinar Nationale Projecten Rusland: inzicht in de Russische investeringsagenda

Bent u als ondernemer actief op de Russische markt? En wilt u meer weten over de Russische langetermijn investeringsagenda? Neem dan op vrijdag 26 juni deel aan het webinar Nationale Projecten Rusland. De focus ligt op concrete projecten in de gezondheidszorg, infrastructuur en water- en afvalmanagement. Wij praten u graag bij naar aanleiding van onze nieuwe marktstudie.

Lees verder

Webinar Logistiek en transport in Zuid-Afrika

Als ondernemer in de logistieke en transportsector bent u gewend om over grenzen heen te denken. We nemen u op vrijdag 3 juli tijdens het webinar graag mee op safari langs de ontwikkelingen in deze sectoren in Zuid-Afrika. We hopen u te verrassen met nog onontdekte mogelijkheden!

Zuid-Afrika is de op een na grootste markt van het Afrikaanse continent. Er is grote behoefte aan nieuwe technologie en innovatieve diensten om de logistieke sector op een hoger niveau te tillen. Om dat te ondersteunen heeft de Zuid-Afrikaanse regering in het budget van 2020 1,6 miljard Rand gereserveerd.

Lees verder

Webinar Realiseer uw internationale ambities met DHI-subsidie

Bent u mkb'er met internationale ambities of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? En wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn, juist nu ten tijde van Corona? Neem dan op 2 juli deel aan het inspiratievolle DHI-webinar. Mede-ondernemers vertellen u wat zij in het buitenland doen en hoe de DHI-subsidie hen heeft geholpen.

Lees verder