dinsdag 16 juni 2020

Swappie opent Nederlandse webwinkel voor opgelapte iPhones

Swappie opent Nederlandse webwinkel voor opgelapte iPhones
Swappie, een Finse online winkel in refurbished iPhones, opent een vestiging in Nederland. Volgens het bedrijf zijn Nederlanders gevoelig voor 'het verantwoord omgaan met het milieu' en houden ze van voordeeltjes.
Lees verder

Creatief digitaal bureau Gravity aan de slag voor Unilever
Creatief digitaal bureau Gravity gaat aan de slag voor Unilever. Het bureau mag de komende vijf jaar alle Unilever merken helpen met digitale diensten als strategie, concept, design, ontwikkeling en data. Gravity is daarmee één van de zeven bureaus die preferred supplier zijn van Unilever.
Lees verder

Mogelijk vierde ontslaggolf bij Nokia Frankrijk
Het netwerkbedrijf van Nokia, niet te verwarren met HMD Global dat mobieltjes onder de naam Nokia op de markt brengt, gaat mogelijk opnieuw banen schrappen in Frankrijk. Dat meldt de Franse krant La Tribune.
Lees verder

Start-up CHEFSTBL brengt chef-koks naar thuis
Het nieuwe online boekingsplatform CHEFSTBL wil de ervaring van het uit eten gaan naar een restaurant bij de mensen thuis brengen. Belangstellenden kunnen een chef-kok bij hen thuis laten komen, met alle kookwaar en ingrediënten, voor een andere vorm van een avondje uit.
Lees verder

Adyen voegt Amazon Pay als betaalmethode toe aan haar betaalplatform
Adyen voegt Amazon Pay als betaalmethode te aan haar betaalplatform.
Lees verder

ByteDance stopt met video apps in India
Het Chinese ByteDance stopt met zijn apps Vigo Video en Vigo Lite in India en vraagt gebruikers om TikTok te gebruiken.
Lees verder

Europese Commissie start mededingingsonderzoek naar Apple
Er komt een formeel onderzoek door de Europese Commissie naar de iOS App Store en Apple Pay. Het belangrijkste bezwaar is de commissie van 30 procent die Apple rekent over betalingen die via de apps lopen.
Lees verder

Ruzie in top Pricewise eindigt bij Ondernemingskamer
De Ondernemingskamer doet over zes weken uitspraak in de zaak tussen grootaandeelhouders Hans de Kok en Niels Brölman van prijsvergelijker Pricewise. Zij zijn het oneens over de leiding en de toekomststrategie van het bedrijf.
Lees verder

Volkswagen investeert 7 miljard euro in zijn softwaretak
VW Group investeert tot 2025 meer dan zeven miljard euro in de op- en uitbouw van zijn softwaretak en neemt nog eens vijfduizend extra personeelsleden aan.
Lees verder