maandag 22 juni 2020

Sprout: Gebruikers klagen na nieuwe update Bunq, wat is er aan de hand?

Gebruikers klagen na nieuwe update Bunq, wat is er aan de hand?
Op social media en op het forum van Bunq, de challengerbank van Ali Niknam, klagen gebruikers steen en been over de vernieuwe app van de bank. Een ongekende hoeveelheid gebruikers valt over de nieuwe interface en eist dat de oude versie wordt teruggezet.
Lees verder

Adverteerders rennen weg na opmerking Johan Derksen; Ondernemers stellen voor tien miljard belasting uit
Ondernemersnieuws: Johan Derksen veroorzaakt exodus adverteerders, ondernemers stellen voor tien miljard belasting uit en klachtenregen na update Bunq.
Lees verder

Met deze tips maak jij als introvert nog meer impact als je presenteert
Als introvert persoon heb je een aantal eigenschappen waar je je voordeel mee kan doen als je presenteert, legt Sprout-expert Serge van Rooij. Zolang je maar niet doet alsof je extravert bent.
Lees verder

B2b-startups halen te weinig geld op, maar corona biedt nieuwe kansen
Nederland telt bijna duizend b2b-startups, die bij elkaar goed zijn voor 42.000 banen, blijkt uit een berekening van de Nederlandse investeerder Knight Venture Capital. Punt van aandacht: maar vijf procent heeft meer dan vijf miljoen euro groeigeld weten te strikken.
Lees verder

B2b-startups halen te weinig geld op, maar corona biedt kansen
Nederland telt bijna duizend b2b-startups, die bij elkaar goed zijn voor 42.000 banen, blijkt uit een overzicht van de Nederlandse investeerder Knight Venture Capital. Punt van aandacht: maar vijf procent heeft meer dan vijf miljoen euro groeigeld weten te strikken.
Lees verder

Felle strijd om huurpenningen; Raket de lucht in met NL-tech
Ondernemersnieuws: horeca lijnrecht tegenover huurbazen, ESA-raket zit vol met Nederlandse tech en .nl-domein groeit naar zes miljoen.
Lees verder

Waarom René Schoenmakers na Catawiki weer helemaal opnieuw begint met Vipio
René Schoenmakers stort zich na Catawiki in een nieuw startup-avontuur met Airbnb-alternatief Vipio. Binnen een week na de lancering verwerkt het platform voor bijzondere overnachtingen al tientallen boekingen per dag.
Lees verder

Rockstart gaat 'remote' en sluit co-working-kantoor: 'Vooruitzichten zijn onzeker'
Accelerator Rockstart zegt de huur van zijn – met startups gedeelde – kantoor op, en werkt voortaal volledig remote. De achterban wilde meer flexibiliteit en er is door covid-19 veel onzekerheid over de toekomst van de co-working-branche, vertelt ceo Rune Theill. 'Het is de vraag of mensen na de crisis terugkeren.'
Lees verder