donderdag 25 juni 2020

Sprout: Connecterra haalt 7,8 miljoen op om koeien gezonder en productiever te maken

Connecterra haalt 7,8 miljoen op om koeien gezonder en productiever te maken
AI-platform voor koeien Connecterra krijgt een financiĆ«le boost van 7,8 miljoen euro. Door koeien nauwgezet te volgen zorgt de Nederlandse dienst ervoor dat boeren minder antibiotica en groeihormonen nodig hebben.
Lees verder

Deze vega-ondernemer veroverde eerst Braziliƫ, en komt nu naar Nederland
Na een bescheiden Nederlandse start bij Marqt deze week aast het Braziliaanse vegabedrijf Fazenda Futuro ook op een plek in de schappen van Albert Heijn en Jumbo, zegt oprichter Marcos Leta tegen Sprout.
Lees verder

Aquablu, Bluetick en Waterweg pitchen om de Sprout 25 onder de 25 award
De jonge ondernemers die de Sprout-jury heeft geselecteerd voor de finale van de 25 onder de 25 zijn bekend. De ondernemers achter Aquablu, Bluetick en Waterweg gaan pitchen voor de titel Jonge Ondernemer van het Jaar.
Lees verder

De 25 onder de 25 wordt 15: deze jonge ondernemers vielen op
In de eerste veertien edities van de 25 onder de 25 passeerden 350 veelbelovende ondernemers de revue. Te veel om op te noemen dus, maar een paar willen we je niet onthouden.
Lees verder

'En nu die 1,5 meter eraf'; Picnic wil duurzaam huismerk
Ondernemersnieuws: ondernemers willen van de 1,5 meter af, Picnic werkt aan een eigen, duurzaam huismerk en internet of cows-startup krijgt flinke investering.
Lees verder

Vakbonden kraken Temper: 'Maatschappij loopt 18 miljoen mis'
Startup Temper kost ons land jaarlijks zo'n 18 miljoen euro aan premies en belastingen. Dat stellen vakbonden FNV en CNV in een eigen onderzoek, dat deze week verscheen. Beide partijen stappen naar de rechter als Temper zijn flexwerkers niet in dienst neemt.
Lees verder

Met deze Sprout groeigids vang je de perfecte klant
Growth marketing, buyer personas en data, veel data. State of the art marketing kan jouw bedrijf helpen bij het versnellen van de groei van je onderneming. In Sprouts nieuwste groeigids, Op jacht naar de perfecte klant, laten experts en succesvolle ondernemers zien hoe.
Lees verder

Amsterdam startup-stad haalt Berlijn en Parijs in, is nu tweede van Europa
Amsterdam is de op twee na beste startup-stad van Europa, stelt het Amerikaans adviesbureau Startup Genome donderdag in een jaarlijks onderzoek. 
Lees verder