vrijdag 26 juni 2020

Sprout: Amsterdam startup-stad haalt Berlijn en Parijs in, is nu derde van Europa

Amsterdam startup-stad haalt Berlijn en Parijs in, is nu derde van Europa
Amsterdam is de op twee na beste startup-stad van Europa, blijkt donderdag uit een jaarlijkse ranglijst van het Amerikaanse adviesbureau Startup Genome. De stad stijgt mede dankzij Adyen en Picnic en de Europese hoofdkantoren van multinationals.
Lees verder

Hoe startup Ferbyn het teamgevoel wil verhogen met fotocollages
Juist nu iedereen meer thuiswerkt, is het een uitdaging om binding met het bedrijf te houden. En ook als we straks weer meer naar kantoor gaan, zal het teamgevoel niet gelijk als vanouds zijn. Terwijl dat nu juist zo belangrijk is. 'De functie van kantoor zal hierdoor veranderen. Het wordt een plek waar je geïnspireerd en bijgepraat wordt.'
Lees verder

Deze vega-ondernemer veroverde eerst Brazili├ź, en komt nu naar Nederland
Na een bescheiden Nederlandse start bij Marqt deze week aast het Braziliaanse vegabedrijf Fazenda Futuro ook op een plek in de schappen van Albert Heijn en Jumbo, zegt oprichter Marcos Leta tegen Sprout.
Lees verder

Koen Aarns en Martijn Keizer (Bluetick) zijn de beste jonge ondernemers van 2020
Koen Aarns (24) en Martijn Keizer (24) mogen zich de beste jonge ondernemers van 2020 noemen. Hun startup Bluetick wint donderdagavond de 25 onder de 25-verkiezing van Sprout. 
Lees verder

Koen Aarns en Martijn Keizer (Bluetick) beste jonge ondernemers van 2020
Koen Aarns (24) en Martijn Keizer (24) mogen zich de beste jonge ondernemers van 2020 noemen. Met hun startup Bluetick, een zoekmachine voor advocaten, wonnen ze donderdagavond de 25 onder de 25-verkiezing van Sprout. 
Lees verder

AI-zoekmachine Bluetick beste jonge ondernemers; Vakbonden duiken op Temper
Ondernemersnieuws: twee co-founders van AI-zoekmachine Bluetick beste jonge ondernemers van 2020, FNV en CNV zetten tanden in Temper en ook Lidl komt met fancollectie. 
Lees verder

'En nu die 1,5 meter eraf'; Picnic wil duurzaam huismerk
Ondernemersnieuws: ondernemers willen van de 1,5 meter af, Picnic werkt aan een eigen, duurzaam huismerk en internet of cows-startup krijgt flinke investering.
Lees verder

25 onder de 25-winnaars Bluetick wimpelden recruiters af, en begonnen een eigen bedrijf om de rechtspraak te vernieuwen
Als kerverse datawetenschappers werden ze platgebeld door recruiters, maar de oprichters van Bluetick kozen voor het oprichten van een nieuw bedrijf. Met hun AI-zoekmachine voor advocaten wonnen ze donderdag de 25 onder de 25-award. 
Lees verder