maandag 29 juni 2020

‘Populariteit Facebook bereikt dieptepunt’

'Populariteit Facebook bereikt dieptepunt'
Zowel jongeren als de middengroep (25-44 jaar) laten Facebook steeds vaker vallen. Nog maar 23 procent van de Nederlandse jongeren geeft aan Facebook te gebruiken. Slechts 3 procent van de de jongeren schaart Facebook in de top 3. In de middengroep staat Facebook inmiddels op een vierde plaats, onder WhatsApp, Instagram en YouTube. Dat blijkt uit de Soda Social Media Monitor 2020.
Lees verder

Werknemers Amazon Duitsland staken vanwege corona
Werknemers van zeker zes distributiecentra van Amazon in Duitsland leggen maandag het werk neer omdat diverse collega's zouden zijn geïnfecteerd met het coronavirus. Zij eisen meer transparantie en betere bescherming.
Lees verder

Officiële opening station Rotterdam Alexander digitaal
De opening van de nieuwe stationshal van station Rotterdam Alexander op vrijdag 10 juli wordt live uitgezonden op het YouTube-kanaal van NS. Het is voor het eerst in Nederland dat een station digitaal wordt geopend. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om live mee te kijken.
Lees verder

'Volgende iPhone verkocht zonder oortjes en oplader'
Apple zou zijn volgende iPhone dit najaar willen verkopen zonder hoofdtelefoon en zelfs zonder oplader. Dat beweert analist Ming-Chi Kuo, die warme contacten onderhoudt met leveranciers.
Lees verder

Nieuwe backend Takeaway.com voor digitalisering restaurants
Just Eat Takeaway.com laat een nieuw B2B e-commerceplatform bouwen voor restaurants. Vanuit deze backend beheren ondernemers hun profiel op de bezorgsite, maar kunnen er ook hun inkopen bij leveranciers doen.
Lees verder

Ziggo GO nu ook beschikbaar voor Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV
Het zenderaanbod van Ziggo is voortaan ook te bekijken via de verschillende tv-platformen van Apple, Android en Amazon. Zo kunnen Ziggo-klanten met een tv- en internetabonnement televisieprogramma's, films en series kijken op het grote televisiescherm via Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV.
Lees verder

Amsterdam-Delta met stip in top driebeste startup ecosystemen van Europa
Amsterdam-Delta is het derde beste startup ecosysteem van Europa, zo blijkt uit de Startup Genome Global Startup Ecosystem Ranking die een dezer dagen is uitgebracht. Europees gezien moet Amsterdam-Delta nu alleen Londen en Stockholm nog voor zich dulden.
Lees verder

Ethische hackers Intigriti halen meer dan 4 miljoen euro op
De Belgische start-up Intigriti, een platform voor ethische hackers, heeft in een eerste investeringsronde 4,14 miljoen euro opgehaald.
Lees verder

Staking bij helft Duitse magazijnen Amazon
Tot woensdag wordt er niet gewerkt in zes van de elf magazijnen van Amazon in Duitsland. Werknemers willen meer geld en gezondere werkomstandigheden.
Lees verder