donderdag 11 juni 2020

P1 poort slimme meter zelden benut

P1 poort slimme meter zelden benut
Een kleine minderheid van de Nederlandse huishoudens benut de P1-poort van de slimme energiemeter om gegevens uit te lezen. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van Netbeheer Nederland.
Lees verder

Nederlandse organisaties zuinig met investeringen in online beveiliging
Nederlandse bedrijven zijn zuiniger ten opzichte van andere landen als het om online beveiliging gaat. Slechts 28 procent is van plan de investeringen in cyberbeveiliging te verhogen, in Europa ligt dit percentage op 38 procent en wereldwijd zelfs op 49 procent.
Lees verder

Ruud de Langen weg bij Talpa
Creatief directeur Ruud de Langen verlaat Talpa Network per 1 oktober aanstaande. Binnen de nieuwe structuur is er geen ruimte meer voor zijn functie.
Lees verder

Starbucks bouwt winkels om tot Pickup Stores
Starbucks gaat de komende achttien maanden honderden eigen winkels ombouwen tot zogenoemde Pickup Stores, waarbij klanten alleen mobiel kunnen bestellen en afrekenen. Starbucks noemt dit het 'versterken van de digitale relatie met zijn klanten' en de 'integratie van de fysieke en digitale klantervaring'.
Lees verder

Webwinkelketen Etrias opent eigen DC
Webwinkelketen Etrias lifestyle stores opent na negen jaar haar eerste eigen distributiecentrum in Boxtel.
Lees verder

Jellow: flinke stijging in vraag naar online specialisten
Jellow, actief in Nederland en Belgiƫ, ziet een opmerkelijke stijging van het aantal freelance opdrachten binnen web- en app ontwikkeling. Deze categorie groeide met 373 procent.
Lees verder

Spotler grootste E-mail Service Provider na overname Measuremail en Tripolis Solutions
Spotler Group, aanbieder van marketing software, heeft voor een onbekend bedrag Measuremail en Tripolis Solutions overgenomen. Met deze twee Nederlandse E-mail Services Providers (ESP) wordt Spotler Group naar eigen zeggen de grootste ESP van Nederland.
Lees verder

Nieuw bedrijf Elwin Gastelaars en Anton Kooijman
Anton Kooijman en Elwin Gastelaars zijn samen het bedrijf Be-Addy begonnen en haalden bij een informal investor acht ton startkapitaal op. De start-up wil de praktijk van mediaplanning versimpelen.
Lees verder

Google laat zien: Nederland viert zomervakantie thuis
Zoekopdrachten bij Google over de afgelopen weken zijn duidelijk: Nederland viert vakantie in eigen land en eigen tuin. Populaire zoekrubrieken nu: zwembadhoes, -verwarming, ventilator en mobiele douches.
Lees verder