dinsdag 30 juni 2020

Online workshop tender Flex Workbench

Online workshop tender Flex Workbench

Op woensdag 8 juli is de online workshop 'Flex Workbench-Instrumentarium voor het ontwerp van energiesystemen op basis van ontsluitbare flexibiliteit'. Ga tijdens deze workshop met ons in gesprek over hoe we deze mogelijke tender invullen. Wij willen deze tender graag zoveel mogelijk samen met u vormgeven.

Lees verder

Zorgerf Berkelland realiseert woonconcept voor mensen met dementie

Het is de droom van Haidy Jansen-Oude Luttikhuis van Zorgerf Berkelland. Het realiseren van betaalbare, levensloopbestendige woningen op het platteland voor mensen met dementie. Inmiddels is ze zo ver dat er een haalbaarheidsonderzoek kan plaatsvinden. Met ondersteuning van de Stimuleringsregeling Wonen en Zorg (SWZ).   

Lees verder

Webinar Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw

Laat u op woensdag 8 juli informeren over de Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw (SDS). Deze regeling voor duurzame scheepsbouw wordt binnenkort gepubliceerd en dan kunnen partijen een nieuwe aanvraag indienen. De bijeenkomst kunt u online via Zoom bijwonen.

Op basis van de ervaringen uit 2017 en 2018 zijn er wijzigingen in het aanvraag- en beoordelingsproces om de effectiviteit van de regeling te verbeteren. Het grootste verschil is de keuze om af te stappen van het first-come-first-serve model en te kiezen voor een tender die gedurende een periode open staat.

Lees verder

Nederlandse start-up wint Horizon2020 EIC-prijs

De Nederlandse start-up WordProof wint de wedstrijd 'Blockchain for Social Good'. De start-up krijgt € 1 miljoen aan prijzengeld.

Lees verder

Commissie Mijnbouwschade gaat 1 juli van start

Vanaf 1 juli 2020 kunt u als particulier of kleine ondernemer terecht bij de Commissie Mijnbouwschade. U kunt bij hen uw schade melden als u denkt dat dit door mijnbouw komt.

Lees verder