vrijdag 5 juni 2020

Nieuwe website voor internetprovider Freedom

Nieuwe website voor internetprovider Freedom
Internetprovider Freedom heeft zijn website in het nieuw gestoken, een bestelstraat in bedrijf genomen en wil een webshop openen.
Lees verder

Adverteerders besteedden 65 miljard aan internetreclame
In 2019 gaven adverteerders 64,8 miljard euro uit aan online reclame, twaalf procent meer dan in 2018. Voor 2020 verwacht IAB Europe een gemiddelde daling van 5,5 procent, waar traditionele media teruglopen met 21 procent.
Lees verder

Heel Amazon gaat Slack gebruiken, Amazon Chime onderdeel platform
Alle 840.000 Amazon werknemers gaan Slack gebruiken. Daartoe is een meerjarig contract getekend. Op zijn beurt gaat Slack voor videovergaderen Amazon Chime gebruiken, een eigen chatapp van Amazon. De integratie vervangt de technologie van Superhero, een startup die in 2015 werd overgenomen.
Lees verder

Arlo Videodeurbel gelanceerd in Nederland
De strijd om de videodeurbel lijkt losgebroken nu ook Arlo zijn gelijknamige videodeurbel in Nederland introduceert voor 199 euro.
Lees verder

Spaans Lagerhuis akkoord met omstreden internetbelasting
Het Spaanse Lagerhuis heeft donderdag gestemd over een internetbelasting van 3 procent voor Amerikaanse internetreuzen.
Lees verder

Telecompaper: KPN blijft breedbandklanten verliezen
Een jaar na het opschalen van de uitrol van glasvezel, is KPN er nog altijd niet in geslaagd zijn breedbandactiviteiten te laten groeien. Uit de meest recente gegevens van Telecompaper blijkt dat KPN in het eerste kwartaal van 2020 nog eens 17.000 breedbandabonnees heeft verloren, terwijl concurrent VodafoneZiggo met bijna 10.000 nieuwe aansluitingen is gegroeid.
Lees verder

OCW stelt 1,4 miljoen beschikbaar voor innovatief online hoger onderwijs
Een dezer dagen is in samenwerking met SURF de nieuwe ronde van de subsidieregeling Open en Online Hoger Onderwijs opengesteld. Met deze meerjarige regeling kunnen innovatieve en experimentele online projecten in het hoger onderwijs een subsidie ontvangen van maximaal 175.000 euro. In totaal stelt minister Van Engelshoven (OCW) voor deze ronde 1,4 miljoen euro beschikbaar.
Lees verder

Twinsense 360 gaat verder als Total Reality
Twinsense 360 krijgt een nieuwe naam en gaat verder als Total Reality. Twinsense is het fullservice online communicatiebureau dat in 2005 werd gestart door Maurice Kruse. Twinsense 360 BV is de spin-off die in 2015 werd gestart door Kruse en Albert Hoekstra.
Lees verder

Nieuw bureau voor story marketing
Voormalig WhizPR eigenaar Willemijn Vader en HP van Tilburg zijn The Robins begonnen, een bureau waarin zeven marketing en communicatie professionals samenwerken.
Lees verder