dinsdag 2 juni 2020

Nieuwe 5G-metingen: straling onder de limiet

Nieuwe 5G-metingen: straling onder de limiet
De gemeten elektromagnetische veldsterkte bij het aanzetten van 5G door VodafoneZiggo ligt ruim onder de blootstellingslimieten. Dat blijkt uit metingen van het Agentschap Telecom.
Lees verder

China geeft retail impuls met digitale kortingsbonnen
De Chinese overheid heeft in honderd steden voor een kleine miljard euro digitale kortingsbonnen laten uitdelen om de lokale retail weer op gang te helpen.
Lees verder

Tienduizenden online vieringen publicatie Drupal 9
Vanmiddag beginnen op Twitter in Nieuw Zeeland de vieringen van de publicatie van Drupal versie 9 en die trekken vervolgens als een golf over de wereld. Morgenmiddag gaan in Hawaii de laatste tweets eruit, maar gaan in vele honderden videomeetings de kurken van de fles.
Lees verder

Verificatie verplicht voor Facebook accounts met groot bereik
Facebook wil accounts gaan verifiëren die een groot bereik hebben. De verplichting gold eerder alleen voor adverteerders die politieke advertenties willen plaatsen of grote bedrijfspagina's hebben.
Lees verder

Picnic alsnog in het gelijk gesteld met parodie Verstappen
Picnic heeft in hoger beroep toch nog een overwinning behaald op Max Verstappen. Die had de autocoureur opgevoerd in een parodie en daarmee zou volgens de rechtbank het portretrecht zijn geschonden. Picnic moest schadevergoeding van 150.000 euro betalen. Dat geld dient Verstappen nu terug te storten.
Lees verder

Geen Flash meer in Firefox vanaf december
Mozilla zal in december van dit jaar met de lancering van Firefox 84 de ondersteuning voor Flash in de browser volledig stopzetten.
Lees verder

Chatbot Vakantiechecker weet over openstellingen grenzen
Een nieuwe chatbot moet vraagtekens bij Nederlandse toeristen wegnemen over wanneer de landsgrenzen van hun gewenste vakantieland weer open gaan.
Lees verder

Apple Store Brussel 4 juni open
De enige Belgische Apple Store in Brussel gaat op 4 juni weer open. Over de drie Nederlandse winkels is nog geen duidelijkheid.
Lees verder

Zynga neemt branchegenoot Peak over
Zynga neemt branchegenoot Peak uit Istanboel over voor 1,8 miljard dollar, de grootste overname uit de geschiedenis van het Amerikaanse gamingbedrijf.
Lees verder