dinsdag 30 juni 2020

Mozilla stopt met nieuwe browserversies voor oudere macOS

Mozilla stopt met nieuwe browserversies voor oudere macOS
Mozilla gaat geen nieuwe browserversies meer ontwikkelen voor macOS 10.9 Mavericks, 10.10 Yosemite en 10.11 El Capitan. Gebruikers gaan over op een versie die alleen nog maar beveiligingsupdates ontvangt.
Lees verder

Specialist in marketplaces Nakoa naar Nederland
De Duitse specialist in marketing op marketplaces Nakoa start deze zomer activiteiten op in Nederland.
Lees verder

ServiceNow lijft Belgische startup in
Het Amerikaanse softwarebedrijf ServiceNow neemt Sweagle over. Deze Belgische start-up is met name gespecialiseerd in het beheer van configuratiedata.
Lees verder

Clevershuttle stopt in Berlijn, Dresden en München
De appgestuurde taxidienst Clevershuttle zet 850 van zijn 1100 werknemers op straat. Moeder Deutsche Bahn wil de verliezen niet langer dragen.
Lees verder

Omzet Belgische telecomdiensten terug naar groei
De Belgische telecommarkt is in het eerste kwartaal van 2020 teruggekeerd naar een positieve omzetgroei. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper. Ondanks enige impact van de COVID-19-pandemie op de groei van het aantal abonnees, stegen de inkomsten uit diensten in het eerste kwartaal met 0,4 procent op jaarbasis tot 1,7 miljard euro.
Lees verder

DPG Media schrapt social log-ins
Het is niet meer mogelijk in te loggen met social log-ins van Facebook en Google bij de online nieuwsuitgaven van DPG Media.
Lees verder

Verbod op maaltijden bezorgen onder de 16 jaar
Vanaf 1 juli aanstaande is het verboden om jongeren onder de 16 jaar op commerciële basis maaltijden te laten bezorgen. Dit schrijft Staatssecretaris Van Ark in haar brief aan de Tweede Kamer, naar aanleiding van de motie van Weyenberg.
Lees verder

Essent verkoopt zonnepanelen per chatbot
Essent breidt zijn slimme chatbot uit met een verkoopfunctie. De chatbot helpt consumenten wisselen van energiebedrijf, maar maakt ook persoonlijke berekeningen over te plaatsen zonnepanelen.
Lees verder

Online omzet in mei bijna 50 procent hoger
De online omzet was in mei 49,5 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Op april 2020 na was dit de sterkste omzetstijging sinds de publicatie van de internetverkopen door CBS in januari 2014.
Lees verder