maandag 29 juni 2020

Microsoft sluit fysieke winkels

Microsoft sluit fysieke winkels
Microsoft sluit nagenoeg al zijn fysieke winkels. Alleen de Microsoft Experience Centers in Londen, New York en Sydney blijven open, maar alleen voor demonstraties.
Lees verder

Verkopers slimme apparaten en onlinediensten verplicht om updates te leveren
Consumenten krijgen bij de aankoop van slimme apparaten zoals smart tv's, printers, camera's, babyfoons en digitale horloges recht op software- en beveiligingsupdates. Hetzelfde geldt voor de aanschaf van bijvoorbeeld games of applicaties, maar ook voor streamingdiensten.
Lees verder

Lange celstraf voor kopstuk phishing-bende
Na ruim 1,5 jaar onderzoek door het regionale cyberteam van de politie-eenheid Zeeland-West-Brabant is vrijdag een kopstuk van een landelijk opererende phishing bende tot een gevangenisstraf van drie jaar veroordeeld, waarvan een jaar voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar.
Lees verder

Infographic: fake COVID-19-trainingen
Onderzoekers van Check Point, leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, waarschuwen dat cybercriminelen het heropstarten van bedrijven gebruiken om malware te verspreiden en phishing-aanvallen uit te voeren.
Lees verder

Derk Roodhuyzen de Vries (Fixico): 'Offline business werkt als springplank'
Door de coronacrisis gaan veel bedrijven versneld online. Online schadeafhandelingsplatform Fixico zag echter juist nieuwe offline kansen. Het ontwikkelt sinds kort spatschermen voor taxi- en personenvervoerbedrijven. En dat helpt de online business makkelijker de grens over, vertelt medeoprichter Derk Roodhuyzen de Vries.
Lees verder

TikTok for Business zet bureaus buitenspel
Met de opening van TikTok for Business wil het bedrijf zijn podium delen met merken. Anders dan bij andere socialbedrijven houdt TikTok zelf veel controle en hebben marketingbureaus weinig in de pap te brokkelen met campagne- en optimalisatiewerk.
Lees verder

Forse schadepost Facebook na adverteerdersboycot
Grote adverteerders als Levi's en Coca-Cola boycotten Facebook een maand lang omdat het platform oogluikend racisme zou toestaan.
Lees verder

JBL met compacte radio's
Audiomerk JBL introduceert Tuner 2 en Tuner XL: twee compacte, draagbare radio's met een 'kristalhelder geluid', bluetooth en een lange accuduur.
Lees verder

Vandaag worden Nederlandse 5G frequenties geveild
Vandaag wordt eindelijk de zogeheten multibandveiling voor 5G gehouden. Daaraan doen drie bekende partijen mee: KPN, T-Mobile en Vodafone.
Lees verder