vrijdag 19 juni 2020

LinkedIn Stories nu ook voor bedrijfspagina’s

LinkedIn Stories nu ook voor bedrijfspagina's
Na de uitrol van LinkedIn Stories voor Nederlandse gebruikers eerder deze maand, is de nieuwe op Instagram gebaseerde functie nu ook beschikbaar voor bedrijfspagina's. Nederlandse bedrijven en merken kunnen zelfs als eerste in Europa Stories testen, waarbij korte video's, foto's maximaal 20 seconden zichtbaar is.
Lees verder

Boodschappen bestellen bij Carrefour kan met de stem
Bij supermarkt Carrefour in Frankrijk kun je voortaan boodschappen bestellen met enkel de stem en de smartphone. Daartoe zet de Franse keten de spraaktechnologie van Google in.
Lees verder

Betaalbedrijf Mangopay naar Nederland
Betaalverwerker Mangopay vestigt zich in Nederland na een forse expansie die resulteerde in vestigingen in Londen en Berlijn. Country Manager Hamasa Amir, afkomstig van Blackrock, gaat het merk in Nederland en de Scandinavische landen positioneren.
Lees verder

AI-startup Gradyent haalt investering van 1,9 miljoen op voor slimme warmtenetten
Capricorn Partners, Helen Ventures en energie-innovatiefonds ENERGIIQ investeren gezamenlijk 1,9 miljoen euro in Gradyent. De startup heeft een cloudplatform ontwikkeld dat kunstmatige intelligentie (AI) inzet om stadswarmtenetten beter en efficiënter te beheren, waardoor ze duurzamer en rendabeler functioneren.
Lees verder

Kabelnoord treuzelt met aanleg glasvezel rond Heerenveen
Inwoners van dorpen rondom Heerenveen zijn niet blij met Kabelnoord. De kabelmaatschappij beloofde in 2019 glasvezelkabels in het buitengebied, als 60 procent van de huishoudens zich zou inschrijven. Maar nog altijd is de aanleg niet begonnen.
Lees verder

6 miljoen .nl-domeinnamen geregistreerd, groei harder dan verwacht
Het .nl-domein heeft gisteren de mijlpaal van 6 miljoen geregistreerde domeinnamen behaald. Het 6 miljoenste domein is deyogiclub.nl.
Lees verder

Meer dan 70 malafide extensies verwijderd uit Chrome Web Store
Onderzoekers hebben in de Chrome Web Store meer dan zeventig malafide extensies ontdekt die bij elkaar ruim 32 miljoen keer zijn gedownload.
Lees verder

Banen weg bij hoofdkantoor wehkamp, dc's samengevoegd
Wehkamp schrapt zeker dertig banen op zijn hoofdkantoor in Zwolle. Verder worden de twee distributiecentra in Maurik en Zwolle samengevoegd. Ook de fotostudio van de webwinkel, die elders in Zwolle gevestigd was, wordt daar ondergebracht.
Lees verder

Google stopt videobellen prominent in Gmail-app
De Gmail-app in Android en iOS krijgt er bovenaan het scherm een prominent nieuw tabblad bij: Meet, wat de zoveelste naam is van het Google-product voor videobellen.
Lees verder