vrijdag 26 juni 2020

Kamerstukken ministerie van EZ: Aanbieding voortgangsrapportage 'Merkbaar betere regelgeving en dienstverlening voor ...

Aanbieding voortgangsrapportage 'Merkbaar betere regelgeving en dienstverlening voor bedrijven 2018-2021'
Staatssecretaris Keijzer stuurt de Tweede Kamer de rapportage met de voortgang van de kabinetsmaatregelen op het gebied van merkbare regeldrukvermindering voor bedrijven.
Lees verder

Uitstelbrief Kamervragen over bericht banken klagen over hoge kosten Geldmaat
Minister Hoekstra van Financiƫn laat de Tweede Kamer weten de vragen naar aanleiding van het bericht 'Banken klagen over hoge kosten Geldmaat' zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Lees verder

Aanbieding Nederlandse Digitaliseringsstrategie 2020
Staatssecretaris Keijzer, minister Grapperhaus, minister Dekker en staatssecretaris Knops sturen de Tweede Kamer een update en voortgangsrapportage van de Nederlandse Digitaliseringsstrategie.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over 4e incidentele suppletoire EZK-begroting Noodpakket banen en economie 2.0
Minister Wiebes beantwoordt vragen over de 4e incidentele suppletoire begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) voor het Noodpakket banen en economie 2.0.
Lees verder

Kamerbrief over Monitor Wind op Land 2019
Minister Wiebes informeert de Tweede Kamer over Monitor Wind op Land 2019.
Lees verder

Reactie op brief over effecten coronamaatregelen op Waddeneilanden
Brief van staatssecretaris Keijzer, minister Ollongren en staatssecretaris Van Veldhoven - van der Meer aan Het Samenwerkingsverband De Waddeneilanden een antwoord op hun brief over de effecten van de (economische) gevolgen van de coronamaatregelen op de Waddeneilanden.
Lees verder

Aanbiedingsbrief over brief Waddeneilanden inzake coronamaatregelen
Staatssecretaris Keijzer biedt de Tweede Kamer de reactie aan op de brief over de effecten van de (economische) gevolgen van de coronamaatregelen op de Waddeneilanden.
Lees verder

Kamerbrief over uitleg bij genoemde percentages van in 2016 door Europese Commissie uitgevoerde evaluatie Europese richtlijn
Staatssecretaris Keijzer stuurt de uitleg bij de genoemde percentages van in de 2016 door de Europese Commissie uitgevoerde Europese richtlijn 2009/81/EG. Deze richtlijn gaat over aanbestedende diensten.
Lees verder

Kamerbrief over voortgang wetgevingstraject sectorale investeringstoets defensie-industrie
Staatssecretaris Keijzer en Minister Bijleveld informeren de Tweede Kamer over de voortgang van het wetgevingstraject over de sectorale investeringstoets defensie-industrie.
Lees verder