woensdag 24 juni 2020

Johann Hurink nieuwe wetenschappelijk directeur 4TU Applied Mathematics Institute

Johann Hurink nieuwe wetenschappelijk directeur 4TU Applied Mathematics Institute
Per 1 juli start UT-hoogleraar Johann Hurink als wetenschappelijk directeur bij het 4TU Applied Mathematics Institute (4TU.AMI). Hij neemt de rol over van Kees Vuik (TUD), die acht jaar aan dit instituut voor de toegepaste wiskunde verbonden was.
Lees verder

Maastricht krijgt glasvezel KPN
De gemeente Maastricht wordt door KPN NetwerkNL aangesloten op glasvezel. In totaal worden ruim 60.000 huishoudens en bedrijven voorzien van een aansluiting op het glasvezelnetwerk.
Lees verder

'06-nummers van tienduizenden vijftigplussers doorverkocht voor WhatsAppfraude'
De namen, adressen en 06-nummers van tienduizenden vijftigplussers worden door criminelen doorverkocht voor WhatsAppfraude. De gegevens komen met name uit callcenters, zo blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.
Lees verder

Wunderman Thompson voegt kantoren Nederland en België samen
De filialen van Wunderman Thompson in Antwerpen, Brussel en Amsterdam en Mirum België worden per 1 juli samengevoegd tot Wunderman Thompson Benelux.
Lees verder

L'Oréal: corona versnelt digitale transitie
De uitbraak van het coronavirus heeft L'Oréal niet enkel onzekerheid en tegenwind gebracht. Chief Digital Officer Lubomira Rochet heeft in acht weken bereikt waar ze normaal drie jaar over zou doen.
Lees verder

Brede hardware ondersteuning voor nieuwe Apple software
Apple blijft een brede groep toestellen ondersteunen met de nieuwe systeemsoftware die deze week tijdens het ontwikkelaarscongres van het bedrijf is gepresenteerd. iOS 14 zal beschikbaar komen voor dezelfde iPhones als iOS 13 en dat geldt ook voor iPads.
Lees verder

Productie inconische step Segway na twintig jaar gestaakt
De productie van de oorspronkelijke tweewielige Segway PT wordt na twintig jaar gestaakt. Moederbedrijf Ninebot heeft de 21 werknemers van de fabriek in New Hampshire op straat gezet.
Lees verder

Uber start met Uber Green in Nederland
Uber start vandaag in Nederland samen met energieleverancier Vandebron met Uber Green. Klanten kunnen met een druk op de knop een elektrische auto bestellen voor hun rit. Nederland is het eerste land waar Uber Green landelijk wordt uitgerold.
Lees verder

Facebook mag in Duitsland gebruikersgegevens niet samenvoegen
Facebook moet nu echt stoppen met het samenvoegen van gebruikersgegevens in opdracht van het Duitse Bundeskartellamt. Dinsdag heeft het Federale Hof van Justitie formeel het desbetreffende verbodsbevel bevestigd.
Lees verder