dinsdag 30 juni 2020

Investering voor SaaS-platform designthinking TheyDo

Investering voor SaaS-platform designthinking TheyDo
TheyDo.io, een platform voor digital designthinking heeft een investering van 400.000 opgehaald bij de angelsgroep Arches Capital.
Lees verder

Ook Bond van Adverteerders in gesprek met Facebook wegens haatzaaien
Namens adverteerders spreekt ook de Bond van Adverteerders (bvA) haar zorgen uit over de manier waarop op online platforms nepniews wordt verspreid en aangezet wordt tot haat, discriminatie, geweld en racisme.
Lees verder

T-Mobile vernieuwt tv-dienst
T-Mobile gaat zijn interactieve tv-dienst vernieuwen. Het huidige Interactieve TV-abonnement verandert in T-Mobile TV, zo was (kort) te lezen op het forum van de aanbieders.
Lees verder

Google en Mozilla beperken geldigheid TLS-certificaten
Vanaf 1 september zullen Googles Chrome en Mozilla's Firefox geen TLS-certificaten meer accepteren die langer dan 398 dagen geldig zijn. Apple had dat besluit al eerder genomen.
Lees verder

Tikkie maakt geldterugacties mogelijk voor bedrijven
Tikkie maakt het voor bedrijven mogelijk om geldterugacties te houden. In de afgelopen weken maakten 35.000 consumenten daar reeds gebruik van. In de komende dagen geeft HEMA gratis tompoucen weg om Tikkies vierde verjaardag te vieren.
Lees verder

Website van het Jaar verkiezing 2020: open voor wildcards
Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2020? Nieuw dit jaar: wie heeft de beste app van het jaar?
Lees verder

India verbiedt 59 Chinese apps, waaronder TikTok
De Indiase regering heeft 59 apps van Chinese bedrijven waaronder TikTok verboden. De regering zegt dat deze apps schadelijk zijn voor de soevereiniteit en integriteit van India, de veiligheid van de staat en de openbare orde.
Lees verder

'Uber in gesprek met maaltijdbezorger Postmates'
Nu het Grubhub niet langer kan krijgen, dat bedrijf gaat immers naar Just Eat Takeaway voor 7,3 miljard dollar, zou Uber de overname overwegen van maaltijdbezorger Postmates, meldt de New York Times.
Lees verder

Mobiele app NOS integreert nieuwe regionale omroepen
Gebruikers van de sites en apps van zowel de NOS als de Regionale Omroepen kunnen voortaan in één oogopslag elkaars belangrijkste nieuws zien.
Lees verder