vrijdag 26 juni 2020

GroupM: reclamemarkt krijgt flinke klap, maar herstelt zich in 2021

GroupM: reclamemarkt krijgt flinke klap, maar herstelt zich in 2021
De wereldwijde reclamemarkt levert dit jaar flink in. GroupM voorspelt een daling van 11,8 procent. Omgerekend zo'n 70 miljard dollar. Dat is exclusief politieke reclame.
Lees verder

Store Support gaat verder als excap
Store Support gaat verder als excap. Het bedrijf noemt zich marktleider in de Benelux op het gebied van mystery guest-onderzoek, customer journey management en consultancy rondom de beleving van medewerkers.
Lees verder

Apple blokkeert reclametracking in iOS 14
Veertig procent van de Nederlandse eigenaren van een smartphone is vanaf september niet meer te tracken om reclamedoeleinden. Apple maakt het kunnen uitlezen van de Advertising ID in iOS 14 dan opt-in, iets dat vrijwel niemand zal doen.
Lees verder

Groei e-commerce (+75%) compenseert omzetdip Nike niet
Het coronakwartaal brengt voor Nike een enorme impuls op het digitale kanaal. De omzet steeg er met 75 procent tot een kleine twee miljard dollar.
Lees verder

Samsung lanceert eigen betaalkaart
Samsung gaat samen met partners MasterCard en Curve een digitale betaalkaart uitgeven. De Samsung Pay Card combineert alle rekeningen en je kunt er ook veilig mee betalen.
Lees verder

Coolblue opent flagshipstore in Brussel
Coolblue opent vandaag zijn flagshipstore op de Louizalaan in Brussel. Na de winkelopening in Leiden is dit de tweede van zes winkels die de retailer dit jaar wil openen in Nederland en Belgiƫ.
Lees verder

Flagshipstore Amac geopend in oud postkantoor Domstad
Apple Premium Reseller Amac heeft vandaag een nieuwe winkel geopend in Post Utrecht, het voormalige hoofdpostkantoor aan de Neude in hartje centrum.
Lees verder

Instagram Shopping beschikbaar voor MKB en influencers
Niet enkel hele grote merken en ondernemingen kunnen Instagram Shopping gebruiken, maar per 9 juli kan iedereen met een zakelijk account op de foto-app een e-commercefunctie activeren.
Lees verder

1500 Amsterdammers moeten hun woning van Airbnb halen
Circa 1500 Amsterdammers moeten hun woning van Airbnb halen omdat vakantie­verhuur in hun buurt per 1 juli verboden is.
Lees verder